Gabriel Debeljuh, dezamăgit de conducerea clujeană: „Nu mai joc pentru CFR, nu-mi risc cariera!” – Gazeta Sporturilor

Gabriel Debeljuh, dezamăgit de conducerea clujeană: „Nu mai joc pentru CFR, nu-mi risc cariera!”  Gazeta Sporturilor

Головна » Gabriel Debeljuh, dezamăgit de conducerea clujeană: „Nu mai joc pentru CFR, nu-mi risc cariera!” – Gazeta Sporturilor

Articol de Remus Răureanu – Publicat vineri, 16 decembrie 2022, 11:46 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 11:57

Gabriel Debeljuh lipsește din august, când a fost operat pentru o leziune a ligamentului încrucișat și a meniscului. Croatul era atacantul titular înainte să se accidenteze, dar acum anunță clar că va pleca de la Cluj, supărat că șefii nu i-au prelungit contractul și l-au lăsat să-și achite singur recuperarea.

FCSB – CFR CLUJ 0-1 Varga a ieșit triumfător » Singurele cuvinte rostite de patronul CFR-ului, la plecarea de pe Arena Națională

– Gabriel, cum mai e situația ta medicală? 
– E foarte bună acum, am început să ies pe teren, să alerg, mă antrenez și cu mingea. Să joc încă nu pot, aș mai avea nevoie de două sau de trei luni ca să ajung în forma cea mai bună. După accidentare, medicul a estimat că o să pot juca din nou în șase sau în șapte luni.

– Clubul anunțase la un moment dat că ai acceptat oferta pentru un nou contract. L-ai semnat? 
– Nu, nu am acceptat și nu am semnat niciun contract cu CFR. Înțelegerea noastră va intra în ultimele șase luni în ianuarie. Chiar nu știu dacă voi continua la Cluj, eu observ că nici clubul nu vrea să continue cu mine.

Gabriel Debeljuh: „Sunt dezamăgit total!”

– De ce simți că nu mai ești dorit? 
– Nici nu vorbesc cu conducerea, mai discut uneori cu antrenorul, cu el am o relație bună. Cu conducerea nu am nici o relație. Încă aștept să-mi plătească recuperarea pe care am achitat-o din banii mei. Am plătit bilete de avion, hotel, recuperarea propriu-zisă și nu mi-au înapoiat nici un cent. Să vedem ce se va mai întâmpla, dar la cum văd situația acum nu cred că voi mai juca vreodată pentru CFR.

– Să nu mai joci deloc? 
– Da, pentru că eu nu-mi risc cariera când sunt în ultimele șase luni din contract! Nici măcar nu mi-au propus un contract nou și nu au fost deloc alături de mine în perioada aceasta în care nu am putut juca. Dacă voi fi apt și pregătit sută la sută voi fi disponibil, da, dar o să mai dureze și nu sunt dispus să scurtez perioada pentru recuperare, e prea important să nu mă accidentez din nou. Să continuu la CFR e foarte greu de imaginat, pentru că sunt dezamăgit total de cum s-au purtat cu mine după cât de mult am făcut pentru acest club.

24 de goluria marcat Debeljuh în 72 de meciuri disputate pentru CFR în campionat. În sezonul acesta adunase, înainte să se accidenteze, două meciuri ca titular și două goluri

VIDEO CFR Cluj așteaptă oferte pentru jucători: „Vindem dacă vin oferte bune!”

Citește și alte articole:

Informații de culise despre transferul lui Omrani la FCSB: „Știam că va ajunge acolo, l-am lăsat, știam că nu va da randament” GSP LIVE Informații de culise despre transferul lui Omrani la FCSB: „Știam că va ajunge acolo, l-am lăsat, știam că nu va da randament” Clujenii jubilează, după ce au doborât-o pe FCSB pe Arena Națională: „Suntem puternici!” FCSB – CFR CLUJ 0-1 Clujenii jubilează, după ce au doborât-o pe FCSB pe Arena Națională: „Suntem puternici!”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *