Gloriei Buzău riscă să rămână fără antrenor! Adrian Mihalcea, contactat pentru a reveni în SuperLigă – Liga 2

  1. Gloriei Buzău riscă să rămână fără antrenor! Adrian Mihalcea, contactat pentru a reveni în SuperLigă  Liga 2
  2. Telenovelă încheiată: Eugen Neagoe va fi la CS Universitatea Craiova pe 4 ianuarie  Gazeta Sporturilor
  3. Statisticile nu sunt de partea lui Eugen Neagoe, noul antrenor al Universităţii Craiova. Ce medie…  Prosport
  4. Eugen Neagoe și-a dat demisia de la ‘U’ Cluj! Câți bani urmează să scoată, până la urmă, din propriul buzunar  DigiSport
  5. Pițurcă îl avertizează pe vărul Eugen Neagoe, înainte ca acesta să semneze cu CSU Craiova: „Rotaru face la fel  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Gloriei Buzău riscă să rămână fără antrenor! Adrian Mihalcea, contactat pentru a reveni în SuperLigă – Liga 2

0-0 cu UTA este ultimul rezultat pe care Universitatea Cluj l-a obținut pe teren propriu cu Eugen Neagoe pe margine. Antrenorul a anunțat că optează pentru banca Universității Craiova, renunțând la contractul pe care-l avea cu gruparea de pe Someș.

Totuși, lucrurile nu par foarte simple atâta timp cât ”Geană” ar trebui să restituie o parte din banii câștigați până acum la ardeleni, însă situația pare – oricum – tranșată.

Ioan Ovidiu Sabău, primul pe lista celor de la ”U” Cluj pentru a-l înlocui pe Eugen Neagoe

Universitatea Cluj trebuie să se gândească la un înlocuitor pentru Neagoe, iar primul nume apărut în spațiul public este cel al lui Ioan Ovidiu Sabău. Fostul internațional n-a mai antrenat de 8 ani, după ce în 2014 a luat decizia de a se retrage din această meserie, dar recent și-a manifestat dorința de a reveni pe banca tehnică.

”Mi-ar plăcea să revin în antrenorat, dacă aș găsi un proiect serios”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în urmă cu câteva săptămâni, la PrimaSport, unde este analist.

Adrian Mihalcea, sunat de Radu Constantea

Însă, chiar în Ajunul Crăciunului, președintele Radu Constantea a mai format un număr de telefon și acesta este cel al lui Adrian Mihalcea (46 de ani).

Fostul atacant al lui Dinamo a început sezonul pe banca Chindiei Târgoviște, dar acum o pregătește pe Gloria Buzău, în Liga 2. Formația din Crâng este pe loc de play-off (6) cu trei etape înainte de finele sezonului regular, iar Mihalcea nu ar dori să lase lucrurile terminate.

Pe de altă, mirajul revenirii mai repede pe banca unei echipe de SuperLigă e mare, așa că – probabil – discuțiile vor continua.

Nou-promovata ”U” Cluj ocupă locul 14 în SuperLigă, cu 19 puncte acumulate în 21 de jocuri, fiind la egalitate cu UTA, penultima clasată. Ardelenii au fost antrenați până acum în acest sezon de Erik Lincar și Eugen Neagoe.

Foto: FC Buzău

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *