Gyor – Rapid, LIVE VIDEO, 19:00, Digi Sport 2. Este aşteptat debutul supertransferului realizat de giuleştence – DigiSport

Gyor – Rapid, LIVE VIDEO, 19:00, Digi Sport 2. Este aşteptat debutul supertransferului realizat de giuleştence  DigiSport

Головна » Gyor – Rapid, LIVE VIDEO, 19:00, Digi Sport 2. Este aşteptat debutul supertransferului realizat de giuleştence – DigiSport

  • Liga 1: VoluntariHermannstadt, sâmbătă, 15:30, DGS 1

  • Liga 1: Universitatea CraiovaU Craiova 1948, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Duelul cu Gyor se vede la Digi Sport 2, de la ora 19:00. În cealaltă grupă a Ligii Campionilor, A, CSM București va juca duminică, în Sala Polivalentă, cu Ferencvaros. Partida va fi în direct pe Digi Sport 2, de la ora 17:00.

Gyor-Rapid, Live Video ora 19:00, în direct pe Digi Sport 2. Cele două echipe conduc grupa B a Ligii Campionilor. La Rapid poate debuta Polman

Este derby mai ales prin prisma poziţiilor din clasament ale celor două echipe pentru că, la nivel de palmares, Gyorul a devenit de cinci ori campioana Europei.

Chiar înaintea partidei, echipa din Giulești a reuşit o mutare de marcă şi a luat-o pe valoroasa şi frumoasa olandeză Estavana Polman (30 de ani).

Coordonatoarea de joc a fost declarată cea mai bună jucătoare la Campionatul Mondial din 2019, câștigat de Olanda în fața Spaniei conduse pe atunci chiar de Carlos Viver, actualul antrenor al Rapidului.

Cel mai probabil, debutul jucătoarei, care este logodnica lui Van der Vaart, este programat la partida cu Gyor, fără să se ia în calcul o perioadă de acomodare.

Clasament Grupa B / Foto: Flascore.ro

Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, câte 10 din şase meciuri, singura deosebire dintre ele fiind că reprezentanta României a terminat de două ori la egalitate, în timp ce Gyor a fost învinsă o dată.

De altfel, Rapid este singura echipă care nu a fost învinsă până acum în actuala ediţie a competiţiei.

Galerie Foto

CSM Bucureşti-Ferencvaros, Live Video ora 17:00, DGS 2, duminică, 4 noiembrie

Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin pare şi mai disputată decât Grupa B. Sunt nu mai puţin de trei echipe cu câte 9 puncte, între care şi reprezentanta României. Toate detaliile de la meciul de duminică le veţi regăsi pe digisport.ro.

Clasament Liga Campionilor Grupa A handbal feminin
Clasament Liga A / Foto: flashscore.ro

Etichete: estavana polman , gyor rapid , liga campionailor handbal , clasament liga campionilor handbal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *