Handbal: CSM Constanța încheie anul pe locul doi în campionat. A învins și Steaua (GALERIE FOTO) – Ziua de Constanta

Handbal: CSM Constanța încheie anul pe locul doi în campionat. A învins și Steaua (GALERIE FOTO)  Ziua de Constanta

Головна » Handbal: CSM Constanța încheie anul pe locul doi în campionat. A învins și Steaua (GALERIE FOTO) – Ziua de Constanta

 

În etapa a 15-a a Ligii Naționale, ultima din acest an, CSM Constanța a jucat pe teren propriu cu CSA Steaua București, iar partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 32-21 (13-17).
 
Pentru CSM Constamța au evoluat: Vasile, Rusu – Ravnic 7 goluri (2x7m), Ilie 5, Nikolic 4, Nistor 4 (1), Komogorov 4, Braselleur 4, Vegar 1, Stankovic 1, Drăgan 1, Chikovani 1, Susanu, Caba.
 
Formația de pe litoral încheie 2022 pe locul doi în clasament, cu 35 de puncte, având 11 victorii, două egaluri și două înfrângeri în 15 partide. Podiumul arată astfel: 1. Dinamo – 45p, 2. CSM Constanța – 35p, 3. Minaur Baia Mare – 33p.       

 Echipa noastră a refăcut handicapul de 4 goluri de la pauză și a câștigat meciul, după un final dramatic, luptând admirabil în repriza secundă în fața unei săli pline, care a vibrat la fiecare reușită a băieților antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu.
 
Rusu a făcut minuni în poartă, apărarea a fost o nucă tare pentru adversari, iar Ravnic, Nistor, Komogorov și Ilie au înscris goluri importante în momentele cheie ale jocului.
 
CSM Constanța are 11 victorii, două egaluri și două înfrângeri după 15 etape jucate în Liga Zimbrilor, care ia pauză până pe 4 Februarie, când echipa noastră va juca la Oradea.
 
O atmosferă incredibilă în Sala Sporturilor, Constanța a respirat cu sufletul la gură fiecare secundă de final a meciului! Mulțumim pentru energie, Constanța, ați fost senzaționali!
 
Felicitări jucătorilor, antrenorilor și întregului staff! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *