Handbal: CSM Constanța întâlnește astăzi Steaua în Cupa României. Sâmbătă, pe litoral vine Dinamo – Ziua de Constanta

Handbal: CSM Constanța întâlnește astăzi Steaua în Cupa României. Sâmbătă, pe litoral vine Dinamo  Ziua de Constanta

Головна » Handbal: CSM Constanța întâlnește astăzi Steaua în Cupa României. Sâmbătă, pe litoral vine Dinamo – Ziua de Constanta

 

Două meciuri importante în decurs de câteva zile pentru echipa masculină de handbal CSM Constanța!

Astăzi, formația de pe litoral întâlnește CSA Steaua în Cupa României, iar sâmbătă, 8 aprilie, dă piept în campionat cu liderul clasamentului, Dinamo București, care, în weekend-ul trecut, a cucerit, și matematic, un nou titlu de campioană.

Partida de astăzi contează pentru turul doi al Cupei României și se joacă la București, în Sala Apollo, de la ora 17.30, în direct la Pro Arena.

În clasamentul Ligii Naționale, cu trei etape înainte de final, CSM Constanța ocupă locul doi, cu 54 de puncte, în timp ce Steaua se află pe poziția a patra, cu 43 de puncte.

Sâmbătă, de la ora 19.00, Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța găzduiește meciul CSM Constanța – Dinamo București, din etapa a 24-a de campionat.

Dinamo are punctaj maxim până acum, câștigând toate cele 22 de partide disputate.

Și acest meci este transmis în direct de Pro Arena.  

Handbaliștii CSM Constanța întâlnesc, în decurs de numai 4 zile, cele două echipe de tradiție ale handbalului masculin românesc, Steaua și Dinamo! Băieții antrenați de George Buricea au parte de un meci tare în turul al 2-lea al Cupei României, în Sala Apollo din Capitală. «Șocul» primei faze a competiției, Steaua București – CSM Constanța, este miercuri, 5 aprilie, de la ora 17.30, în direct la ProArena!, este mesajul CSM Constanța.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

Source: ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *