Handbal feminin: Cristina Neagu, nominalizată şi… – News.ro

Handbal feminin: Cristina Neagu, nominalizată şi…  News.ro

Головна » Handbal feminin: Cristina Neagu, nominalizată şi… – News.ro

Forul european de handbal (EHF) a anunţat, vineri, că jucătoarele alese în All Star Team la Campionatul European sunt incluse automat şi în panoul de nominalizări pentru titlul de jucătoarea anului 2022. Cel mai bun inter stânga la Campionatul European recent încheiat a fost aleasă Cristina Neagu.


Alături de cele şapte jucătoare alese pe fiecare post în All Star Team se mai află cea mai bună apărătoare şi MVP-ul Europenelor.

La masculin, nominalizările vor aparţine în primul rând jucătorilor din Europa care vor fi incluşi în All Star Team, la Campionatul Mondial din 2023.

Alte nominalizări vor aparţine jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai multe aprecieri obţinute în etapele săptămânale din Liga Campionilor, acestea fiind acordate de experţi EHF.

Primii trei jucători decişi astfel vor completa lista de nominalizări oficiale la titlul de jucătorul/jucătoarea anului 2022.

 

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *