HANDBAL. Fetele de la CS Municipal, al nouălea eșec – Viaţa liberă

HANDBAL. Fetele de la CS Municipal, al nouălea eșec  Viaţa liberă

Головна » HANDBAL. Fetele de la CS Municipal, al nouălea eșec – Viaţa liberă

Campionatul primului eșalon feminin de handbal a programat în această săptămână meciurile etapei a noua. Din păcate, nici de această dată nu le-a surâs un rezultat favorabil gălățencelor de la CSM. Principalul motiv este diferența de „gabarit” dintre fetele noastre – ultimul loc din „Liga Florilor” și adversara Gloria Buzău – liderul competiției. Dacă fetele noastre au înregistrat numai înfrângeri, cele din Buzău au avut numai victorii! Surprinzător, dar la această oră așa se prezintă situația.

Jucătoarele de la CSM Galați au început foarte slab partida de la Sala Sporturilor „Dunărea”, iar după un sfert de ceas nu marcaseră decât două goluri, față de cele 11 primite. Cu acest handicap, din start le-a fost foarte greu elevelor prof. Valeriu Costea să revină, la fluierul final tabela  arătând un succes clar în favoarea buzoiencelor, scor 27-20 (18-6).

De remarcat revenirea în minutele de după pauză a fetelor noastre, care au marcat șase goluri consecutive fără să primească vreo unul!Iată lotul gălățean și realizatoarele celor 20 de goluri: Prodan, Aron, Petrea – Bichir  (4 goluri), Corban (4), Eiler (2), Ichim (2), Mureș (1), Lopătaru (4), Conache (3), Andrița, Taivan, Mancici, Merlă și Djurovici.

Până la finalul anului 2022, CSM Galați mai are programate două jocuri: 22 decembrie, în deplasare la Rapid, iar pe 29 decembrie revine acasă pentru meciul cu CSM Tg. Jiu.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *