HANDBAL: Gloria Bistrița transferă un inter stânga de la naționala Franței – Bistriteanul.ro

HANDBAL: Gloria Bistrița transferă un inter stânga de la naționala Franței  Bistriteanul.ro

Головна » HANDBAL: Gloria Bistrița transferă un inter stânga de la naționala Franței – Bistriteanul.ro

Deborah Kpodar, în vârstă de 28 de ani, câştigătoarea EHF European League, evoluează pe postul de inter stânga şi vine de la Nantes Atlantique Handball. Handbalista se află la prima experienţă în afara Franţei şi vine la Bistriţa de săptămâna viitoare.

„Sunt fericita că mă alătur echipei din Bistriţa! Am auzit atât de multe lucruri bune despre club şi coechipiere şi abia aştept să le întâlnesc şi să joc pentru Gloria 2018. Pentru mine este o experienţă nouă, echipa de suflet a bistriţenilor fiind prima pentru care joc în străinătate. Voi da maximum pentru a face performanţă împreună cu echipa. Aştept cu interes şi întâlnirea cu suporterii Gloriei 2018, ştiu că sunt parte din familie şi asta e foarte important pentru noi! Mulţumesc pentru încredere!!, a declarat Kpodar.

Déborah a evoluat până acum pentru Metz Handball (2012-2015), Stella Saint-Maur (2015-2016), JDA Dijon (2016-2019) și Nantes Atlantique Handball (2019-2022). Este de două ori campioană cu Metz în 2013 și 2014, deține Cupa Franței (2013) și dar și trofeul EHF European League cu Nantes (2021). Jucătoarea a reprezentat Franța la toate categoriile de vârstă și deține în palmares un loc 5 la Campionatul Mondial U20 din 2014.

foto: Le Bien Public

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *