Handbal, Liga Zimbrilor: Înfrângere în sferturile de finală ale Cupei României pentru Potaissa Turda – TurdaNews

Handbal, Liga Zimbrilor: Înfrângere în sferturile de finală ale Cupei României pentru Potaissa Turda  TurdaNews

Головна » Handbal, Liga Zimbrilor: Înfrângere în sferturile de finală ale Cupei României pentru Potaissa Turda – TurdaNews

Potaissa Turda a pierdut astăzi, scor 24-25, în fața celor de la CSM București, într-un meci ce a contat pentru sferturile de finală ale Cupei României Râureni.

A fost o partidă extrem de tensionată, care s-a decis la ultima aruncare, când arbitrii au văzut „forțare” la pătrunderea lui Ghiță, care înscrisese și meciul mergea la aruncări de la 7m.

Oaspeții de la CSM București au început mai bine partida și au reușit să se distanțeze rapid la patru goluri (2-6, min 9).

Potaissa a revenit rapid în joc, elevii lui Horațiu Gal având 6-1 pe intermediarul minutelor 10-24, când oaspeții au marcat o singură dată (8-7, min 24).

Finalul de repriză a fost mult mai „darnic” în goluri, în doar șase minute marcând-se 9 goluri.

Cu un minut înainte de final, scorul era egal, 11-11, însă câteva greșeli în tabăra turdenilor au permis ca bucureștenii să intre cu două avans la cabine (11-13).

MECI DECIS LA ULTIMA ARUNCARE DE O PRESUPUSĂ „FORȚARE”

Primele cinci minute ale părții secunde au fost mai echilibrate (14-16, min 35). Potaissa a reușit să marcheze de două ori în inferioritate numerică (16-16, min 37), prin Talas și Pop.

Din nou, oaspeții au beneficiat de un moment bun și au reușit să se distanțeze la 17-20 (min 44).

Finalul a fost unul de infarct, cu câteva decizii ale arbitrilor care au stârnit rumoare în sala „Gheorghe Barițiu”.

Când mai erau 6 minute de joc, CSM-ul avea patru goluri avans (20-24).

Potaissa a marcat prin Vereș, CSM-ul a ratat atacul, iar Vojdovic a dus scorul la 22-24.

CSM a marcat prin Dodică (22-25), iar după doar câteva secunde, Pavel a înscris pentru 23-25 (min 57:41).

Cu două minute înainte de final, Dumitriu a dus scorul la 24-25. Ioannou a ratat, nu a reușit să înscrie nici Dumitriu, dintr-o poziție grea, iar Șelaru a intervenit excelent la aruncarea lui Dodică.

Cu 20 de secunde înainte de final, Horațiu Gal a cerut time-out, iar Potaissa avea atacul care o putea duce la aruncările de departajare.

Cristi Ghiță a aruncat la poartă, însă cei doi arbitrii au văzut forțare la inter-ul turdean, iar CSM-ul a „scurs” secundele până la final.

S-a terminat 25-24 și CSM București se califică în Final Four-ul Cupei României, unde o așteaptă CSU Suceava, CSM Constanța și Minaur Baia Mare.

POTAISSA TURDA – CSM BUCUREȘTI 24-25 (11-13)

Potaissa Turda: Ghiță (6), Talas (4), Pop (3), Dragas (3), Dumitriu (3), Thalmaier (1), Szoke (1), Vereș (1), Vojvodic (1), Pavel (1).

sursă foto: Simion Tătaru/www.ActionFoto.ro


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso

Source: turdanews.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *