Handbal Masculin Naționala Juniori: Jucători ai Academiei de Handbal Minaur convocați la echipa națională, la o pregătire centralizată în Capitală! – DirectMM

Handbal Masculin Naționala Juniori: Jucători ai Academiei de Handbal Minaur convocați la echipa națională, la o pregătire centralizată în Capitală!  DirectMM

Головна » Handbal Masculin Naționala Juniori: Jucători ai Academiei de Handbal Minaur convocați la echipa națională, la o pregătire centralizată în Capitală! – DirectMM

Handbal Masculin Naționala Juniori: Jucători ai Academiei de Handbal Minaur convocați la echipa națională, la o pregătire centralizată în Capitală!

Trei jucători ai Academiei de Handbal Minaur Baia Mare sunt convocați la naționala de juniori, arată oficialii clubului maramureșean, care are ca țintă tinerii cu talent.

Echipa națională de juniori a României va efectua, chiar acum, înainte de sărbătorile de iarnă, mai precis, în perioada 9-14 decembrie, un stagiu de pregătire centralizată în Capitală.

Antrenorii Dan Anca (principal) și Ionuț Rudi Stănescu (secund) au convocat pentru această acțiune 22 de jucători, printre care se află și trei reprezentanți ai Academiei Minaur Baia Mare. Este vorba de Armando Kiss (nr. 16, portar), Adrian Breban (nr. 99, inter stânga) și Sebastian Barbul (nr. 71, pivot). La finalul stagiului, vor fi reținuți în lot 16 jucători cu care naționala de juniori va disputa meciuri amicale cu Spania, Franța și Portugalia, în cadrul unui turneu de pregătire care va avea loc la Zaragoza (Spania), între 14 și 18 decembrie, mai arată oficialii Academiei Minaur Baia Mare.

Clubul sportiv Academia de Handbal Minaur Baia Mare, înfiinţat în anul 2010, este un club sportiv de performanţă care are ca domeniu de activitate selecţia, instruirea şi promovarea tinerilor handbalişti. Clubul are actualmente în componenţă şase grupe de juniori şi copii, însumând 120 de sportivi, cu vârste cuprinse între 8 și 19 ani.

C.Ț.

Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *