Haos în arbitraj! Suspendare după ce au „comis-o” de 35 de ori într-un meci! Comisia… – Prosport

Haos în arbitraj! Suspendare după ce au „comis-o” de 35 de ori într-un meci! Comisia…  Prosport

Головна » Haos în arbitraj! Suspendare după ce au „comis-o” de 35 de ori într-un meci! Comisia… – Prosport

Partida Gloria Buzău – CS Minaur (31-30), meci disputat pe 28 noiembrie 2022 în etapa a opta a Ligii Florilor, a creat un nou scandal în handbalul românesc.

Clubul băimărean a contestat vehement arbitrajul prestat de Mariana Agliceriu (Ploiești) și Mirabela Turdean (Târgu Mureș), sub ochii observatorului Ioan Șerbu (București).

Oficialii de la Minaur Baia Mare au trimis și un memoriu Federației Române de Handbal, după ce au identificat cu faze video nu mai puțin de 35 de greșeli de arbitraj (28 în favoarea gazdelor și 7 în favoarea oaspetelor).

Haos în arbitraj! Suspendare după ce au „comis-o” de 35 de ori într-un meci! Comisia de Disciplină a FR de Handbal a tăiat în carne vie

Comisia Centrală de Disciplină a FR de Handbal a decis suspendarea celor două arbitre pentru trei etape.

”Referitor la solicitarea de ratificare a Hotărârii Comisiei Centrale de Arbitrii nr. 17/05.12.2022, Comisia Centrală d Disciplină constatând că sunt îndeplinite condițiile art. 25, în baza art. 2.2, raport la art. 26.3 lit.a) din Regulamentul Disciplinar al FRH, sezon competițional 2022-2023, admite cererea de ratificare și înscrie hotărârea în Registrul de Evidență Sancțiuni, după cum urmează:

– sancționarea cuplului de arbitrii AGLICERIU MARIANA/TURDEAN MIRABELA, delegați la jocul de Liga Națională – feminină, dintre echipele SCM GLORIA BUZĂU – CS MINAUR BAIA MARE, disputat la data de 28.11.2022, la Buzău, cu suspendare pentru 3 etape, începând cu data de 07.12.2022, conform art. 21 alin.2 lit.a) din Regulamentul de organizare și funcționare a CCA”, se precizează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federației Române de Handbal.

Cum arată clasamentul Ligii Florilor?

Clasament
1. SCM Gloria Buzău 24 puncte
2. CSM Bucureşti 22
3. CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud 22
4. CS Rapid Bucureşti 16
5. HC Dunărea Brăila 13
6. SCM Râmnicu Vâlcea 13 (7 jocuri)
7. CS Măgura Cisnădie 10

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *