În urmă cu o lună l-a avut coleg la Cupa Mondială, iar acum l-a lăsat cu mâna întinsă de față cu tot stadionul – DigiSport

În urmă cu o lună l-a avut coleg la Cupa Mondială, iar acum l-a lăsat cu mâna întinsă de față cu tot stadionul  DigiSport

Головна » În urmă cu o lună l-a avut coleg la Cupa Mondială, iar acum l-a lăsat cu mâna întinsă de față cu tot stadionul – DigiSport

  •  Premier League: Cr. Palace – Man. United, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: Alaves – Sevilla, marți, 22:00, DGS 2

În urmă cu ceva mai bine de o lună, cei doi atacanți făceau parte din lotul Braziliei pentru Cupa Mondială din Qatar, însă au uitat complet de acest lucru în derby-ul londonez. 

Gabriel Martinelli, lăsat cu mâna întinsă de Richarlison

La scorul de 2-0 pentru echipa sa, Martinelli s-a dus în colțul terenului pentru a bate un corner, dar l-a observat pe Richarlison, ieșit la încălzire, căruia i-a întins mâna. 

În replică, atacantul lui Tottenham nu doar că l-a ignorat complet și l-a lăsat cu mâna întinsă, ci l-a și certat pentru gestul pe care l-a considerat total nepotrivit într-un asemenea context. 

Galerie Foto

Richarlison l-a lovit pe portarul lui Arsenal peste față, imediat după fluierul final

Aaron Ramsdale a fost providențial în câteva rânduri în fața atacanților lui Tottenham, iar la final a fost ținta adversarilor.

Mai întâi, Richarlison l-a lovit cu palma peste cap pe portar, apoi, după ce s-a dus să-și ia sticla cu apă din spatele porții, un suporter al lui Tottenham a sărit din tribune, s-a sprijinit pe un panou publicitar și l-a lovit cu piciorul în spate.

Galerie Foto

VIDEO cu rezumatul meciului Tottenham – Arsenal 0-2:

Etichete: derby , tottenham , arsenal , brazilia , richarlison , gabriel martinelli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *