La vârsta de 15 ani i-a adresat o scrisoare lui Lionel Messi, iar acum a câștigat Cupa Mondială alături de starul lui PSG – DigiSport

  1. La vârsta de 15 ani i-a adresat o scrisoare lui Lionel Messi, iar acum a câștigat Cupa Mondială alături de starul lui PSG  DigiSport
  2. „Când Messi a înscris, am izbucnit în lacrimi!” Rafael Nadal, mișcat de victoria Argentinei în finala Cupei…  SPORT.RO
  3. Reacție uluitoare a lui Rafael Nadal, suporterul înfocat al lui Real Madrid, după ce Argentina…  Prosport
  4. Rafael Nadal a plâns la finala Cupei Mondiale! Momentul care l-a emoționat pe iberic: „A suferit mult”  DigiSport
  5. Rafa Nadal a povestit cum a trăit finala Cupei Mondiale! Momentul în care i-au dat lacrimile  Eurosport RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » La vârsta de 15 ani i-a adresat o scrisoare lui Lionel Messi, iar acum a câștigat Cupa Mondială alături de starul lui PSG – DigiSport

  • Digi Show: Premier League Stories, sâmbătă, 20:30, DGS 1

  • Digi Show: La Liga Legends: Michael Laudrup, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Și, totuși, Lionel Messi nu a câștigat tot ce se putea în fotbal! Singurul trofeu care îi mai lipsește din colecție

Enzo Fernandez, scrisoare pentru Lionel Messi

În 2016, Lionel Messi își anunța retragerea de la naționala Argentinei, însă ulterior a revenit asupra deciziei, iar hotărârea pare acum a fi fost cea inspirată. În acel moment, Enzo Fernandez (21 de ani) avea 15 ani și evolua la juniorii lui River Plate și nu a rămas indiferent la decizia inițială a lui Lionel Messi de atunci. Acesta i-a adresat lui Messi o scrisoare prin care îi cerea să reprezinte în continuare Argentina în meciurile internaționale. Acum, cei doi au contribuit la câștigarea Cupei Mondiale din Qatar.

”Cum o să te convingem, dacă suntem dezastruoși? Cum o să te convingem? Nu am avut niciodată 1% din presiunea pe care o ai pe umerii tăi. Te trezești dimineața, te uiți în oglindă și știi că peste 40 de milioane de oameni își doresc să fii perfect și este ridicol că s-a ajuns aici.

Cum o să te convingem? Dacă nu reușim să înțelegem că ești o ființă umană, o persoană cu un talent incomparabil, cel mai bun jucător de pe planetă, dar până la urmă o persoană.

Cum o să te convingem? Dacă nu ne oprim o clipă să ne dăm seama că nu ești responsabil pentru furia pe care ne-o provoacă înfrângerile, care de multe ori are mai mult de-a face cu propriile noastre frustrări care se reflectă acolo.

Să ne uităm în oglindă și să ne întrebăm dacă cerem de la noi înșine 1% din ceea ce cerem de la acest om pe care nici nu-l cunoaștem.

Fă ce vrei, Lionel, dar te rog gândește-te să rămâi. Rămâi și distrează-te… într-o lume de presiuni ridicole, ei reușesc să scoată din joc cel mai nobil lucru, distracția”, scria în 2016, Enzo Fernandez.

La turneul din Qatar, Enzo Fernandez a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului.

Etichete: argentina , lionel messi , enzo fernandez , cupa mondiala qatar , scrisoare enzo fernandez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *