Liga Florilor | CS Mioveni – CSM București s-a terminat 26-37! „Tigroaicele”, fără înfrângere până acum… – SPORT.RO

Liga Florilor | CS Mioveni – CSM București s-a terminat 26-37! „Tigroaicele”, fără înfrângere până acum…  SPORT.RO

Головна » Liga Florilor | CS Mioveni – CSM București s-a terminat 26-37! „Tigroaicele”, fără înfrângere până acum… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 19:00

Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 18:59

CS Mioveni – CSM București, a fost în direct pe Pro Arena & VOYO

Min. 60 CS Mioveni – CSM București 26-37: FINAL! „Tigroaicele” au învins și au obținut, astfel, trei puncte importante în lupta la titlu.

Min. 41 CS Mioveni – CSM București 19-23: Cîrjan se înalță peste defensiva adversă și aruncă perfect. Gazdele reduc din diferență.

Min. 31 CS Mioveni – CSM București 16-18: Partea a doua începe acum.

Min. 30 CS Mioveni – CSM București 16-18: Pauză!

Min. 20 CS Mioveni – CSM București 11-12 Siraba Dembele ratează o ocazie bună de a se distanța pe tabelă de gazde. Scorul rămâne strâns.

Min. 10 CS Mioveni – CSM București 6-6: Dora Krsnik restabilește egalitatea pentru gazde, după ce oaspeții au avut trei goluri avantaj în startul meciului.

Min. 1 CS Mioveni – CSM București 0-0: Arbitrul fluieră startul meciului. „Tigroaicele” luptă pentru a-și consolida poziția în vârful clasamentului din Liga Florilor.


CSM București se află în vârful clasamentului în acest moment în Liga Florilor. „Tigroaicele” au obținut 28 de puncte după 10 etape și au înregistrat, în acest sens, nouă victorii și un rezultat de egalitate.

De cealaltă parte, CS Mioveni se află în subsolul clasamentului, cu doar nouă puncte după 10 etape. Echipa a înregistrat doar trei victorii, nu a obținut niciun rezultat de egalitate și a pierdut în șapte meciuri.

În ultima partidă dintre cele două formații, CSM București s-a impus în sezonul trecut pe 18 mai cu 30-24 în fața fetelor de la CS Mioveni, echipă care în ultimul meci a obținut o victorie importantă în deplasare cu CSM Slatina, 22-18.

Clasamentul Ligii Florilor:

sursă foto: FRH

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *