Lovitură de grație în cazul Karim Benzema! Dezvăluiri incendiare despre situația atacantului la CM din… – Prosport

Lovitură de grație în cazul Karim Benzema! Dezvăluiri incendiare despre situația atacantului la CM din…  Prosport

Головна » Lovitură de grație în cazul Karim Benzema! Dezvăluiri incendiare despre situația atacantului la CM din… – Prosport

Karim Benzema a fost în mijlocul unei situații controversate pe parcursul Campionatului Mondial din Qatar, din cauza unei presupuse accidentări a atacantului.

Lloris, Griezmann sau Giroud, nemulțumiți de absența lui Benzema!

Deținătorul Balonului de Aur nu a jucat, în cele din urmă, la turneul final, iar conform presei din Franța, întreg staff-ul naționalei din Hexagon ar fi greșit în privința lui.

Aceștia i-ar fi cerut lui Benzema să forțeze înaintea startului Campionatului Mondial, iar acest lucru a dus la o recidivă a unei accidentări mai vechi, care l-a făcut să rateze meciurile din faza grupelor.

Cu toate astea, jurnalistul francez Daniel Riolo susține că atacantul lui Real Madrid putea să intre în calcule începând cu meciul din optimi, iar în faza sferturilor s-ar fi aflat la 100%. Deși s-a vehiculat că jucătorii lui Deschamps s-ar fi bucurat de absența lui Benzema, se pare că Lloris, Griezmann sau Giroud ar fi fost foarte nemulțumiți de acest aspect!

„Înainte de startul Cupei Mondiale, i-au cerut să forțeze la antrenamente, deși el nu voia. Apoi s-a accidentat iar, a fost o recidivă. Dar putea să fie pe banca de rezerve pentru meciul din optimi, dar în sferturile de finală ar fi fost recuperat complet.

Este un adevărat care trebuie spus: Karim Benzema merita mai mult respect. L-au luat de prost, apoi l-au dat afară. Mai mulți jucători importanți din lot, precum Lloris, Griezmann sau Giroud, au fost nemulțumiți că Benzema a plecat”, spune jurnalistul francez, Daniel Riolo, conform RMC Sport.

Didier Deschamps, motivul pentru care Karim Benzema nu a jucat la Campionatul Mondial?!

Riolo susține că Didier Deschamps reprezintă motivul principal pentru care Karim Benzema nu a jucat la Campionatul Mondial din Qatar.

Selecționerul, care a avut în trecut mai multe conflicte cu fotbalistul lui Real Madrid (acesta a fost și exclus de la națională pentru 6 ani, între 2015 și 2021!), ar fi decis că se poate lipsi de serviciile atacantului și ar fi mințit prin toate declarațiile oferite în spațiul public pe durata turneului final.

„Deschamps a decis că nu-l vrea pe Benzema. Nu știe cum să gestioneze anumite personalități din vestiar. Știe să construiască un grup, dar nu e același lucru. Benzema reprezenta o problemă pentru el.

Au gestionat prost accidentarea lui Benzema. Di Maria a avut, de asemenea probleme medicale, a jucat puțin, dar în finală a fost erou și a devenit campion mondial.

Cazul lui Benzema a creat tensiuni importante în vestiarul Franței, acesta este adevărul. Deschamps ne-a mințit de la A la Z”, a adăugat Riolo, potrivit sursei citate.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul. Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *