Lovitură de proporții în handbalul feminin! Alexandru Dedu trage de Carlos Viver de la campioana… – Prosport

Lovitură de proporții în handbalul feminin! Alexandru Dedu trage de Carlos Viver de la campioana…  Prosport

Головна » Lovitură de proporții în handbalul feminin! Alexandru Dedu trage de Carlos Viver de la campioana… – Prosport

Corona Brașov este lider autoritar în Seria B a Divizei A de handbal feminin, iar revenirea în primul eșalon pare o formalitate.

Echipa de sub Tâmpa este antrenată de Alin Bondar, iar în primele șase etape Corona are punctaj maxim.

Șeful grupării, Alexandru Dedu, fost președinte al FR de Handbal până în aprilie 2022, lucrează deja la strategia pentru noul sezon.

Lovitură de proporții în handbalul feminin! Alexandru Dedu trage de Carlos Viver de la campioana Rapid! Spaniolul ar putea ajunge în vară la Corona Brașov | EXCLUSIV

Fostul internațional are în plan să aducă mai multe jucătoare de top, iar pentru banca tehnică are o variantă surpriză: spaniolul Carlos Viver, spaniolul care a câștigat sezonul trecut titlul cu Rapid.

Carlos Viver mai are contract, conform unor surse Prosport, cu gruparea giuleșteană până în vara lui 2023, iar Dedu vrea să-l aducă pe spaniol la Brașov. Viver a fost văzut la Brașov cu ocazia unui turneu amical organizat de Corona Brașov în perioada când campionatul a fost întrerput pentru meciurile echipei naționale de la EURO 2022.

Se pare că Dedu și Viver au purtat deja primele discuții , iar spaniolul nu ar spune nu ofertei Brașovului, condiția fiind ca echipa brașoveană să promoveze în Liga Florilor.

Campioana României, antrenată de iberic, rămâne neînvinsă în Liga Campionilor, cel puțin până la meciul cu Gyor.

În primele partide din grupa B, campioana României a obţinut rezultatele: 27-25 cu Storhamar Handball Elite,31-27 cu Lokomotiva Zagreb, 32-32 cu Metz Handball, 33-26 cu Kastamonu Belediyesi GSK, 34-32 cu Team Esbjerg şi 30-30 cu Buducnost.

După şase etape, campioana României are 10 puncte în clasament, la egalitate cu Gyor pe primele două locuri.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *