Marian Olaianos nu mai comentează CM 2022, după ce a fost acuzat că a bruscat o colegă – Adevărul

Marian Olaianos nu mai comentează CM 2022, după ce a fost acuzat că a bruscat o colegă  Adevărul

Головна » Marian Olaianos nu mai comentează CM 2022, după ce a fost acuzat că a bruscat o colegă – Adevărul

Marian Olaianos a fost exclus din delegația TVR pentru Qatar și nu va mai comenta Campionatul Mondial de fotbal, în urma scandalului din televiziunea română.

Marian Olaianos. FOTO Facebook Marian Olaianos

Comentatorul TVR a fost exclus din delegația care va face deplasarea în Qatar, după ce în televiziune a fost declanșată o anchetă disciplinară, în care Olaianos este acuzat că a bruscat o colegă, scrie paginademedia.ro. 

Camerele de supraveghere din interiorul televiziunii au surprins momentul în care jurnalistul a comis fapta, iar comisia de disciplină a avut prima întâlnire pentru a discuta acest caz, luând decizia de a-l înlocui pe Marian Olaianos cu Dragoș Bocanaciu. 

Patru comentatori, doi cameramani și un reporter vor fi la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar pentru televiziunea română. Este vorba despre Dragoș Bocanaciu, Emil Hossu-Longin, Cristi Mîndru și Narcis Șelaru (comentatori), Andrei Toader și Dănuț Catană (cameramani) și Dragoș Stoica (reporter). Echipa va fi condusă de Cristian Oprean (Team Leader FIFA). 

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar începe duminică, 20 noiembrie. Meciul de deschidere este cel dintre echipa gazdă, Qatar și Ecuador, programat de la ora 18.00. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *