Meciul de handbal România – Portugalia se joacă la Sala Polivalentă din Pitești, cu tribunele pline – Ziarul Argeșul

Meciul de handbal România – Portugalia se joacă la Sala Polivalentă din Pitești, cu tribunele pline  Ziarul Argeșul

Головна » Meciul de handbal România – Portugalia se joacă la Sala Polivalentă din Pitești, cu tribunele pline – Ziarul Argeșul

Advertisement

Meciul de handbal România – Portugalia se joacă la Sala Polivalentă din Pitești, cu tribunele pline.

Sportivele din echipa națională de handbal feminin au fost, astăzi, 6 aprilie 2023, oaspeții municipalității piteștene, în cadrul conferinței de presă susținută la Primăria Municipiului Pitești, înainte de meciul cu selecționata similară a Portugaliei, ce se va juca în data de 8 aprilie, de la ora 17:00, la Pitești Arena.

La conferință au participat, alături de primarul Cristian Gentea, administratorul public Lucrețiu Tudor, viceprimarul Gelu Tofan, și reprezentanți ai Federației Române de Handbal și ai staff-ului echipei naționale: antrenorul federal al lotului național de senioare, Alexandrescu Nicoleta, selecționerul Florentin Pera și președintele AJH Argeș, Ghiocel Bejinariu.

Oaspeții și-au exprimat aprecierea față de condițiile oferite de noua Sală Polivalentă din Pitești și au reiterat determinarea lor în urmărirea obiectivelor de performanță, printr-o victorie în meciul de calificare la Campionatul Mondial din 2023.
România este singura echipă din lume, la feminin, care a participat la toate edițiile Campionatului Mondial de până acum, cea din 2023 fiind găzduită de Danemarca, Norvegia și Suedia, în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie.

Meciul din preliminariile Mondialului din 2023 se va disputa într-o sală arhiplină, toate cele 4.000 de tichete puse în vânzare fiind epuizate în câteva zile.
Naționala României contează pe sprijinul iubitorilor de handbal, cu mic, cu mare, într-o atmosferă de bucurie și spectacol sportiv:

„Dragostea fanilor este neprețuită! Toate biletele pentru meciul cu Portugalia de pe 8 aprilie de la Pitești s-au epuizat! Vă mulțumim, sunteți fantastici! România suntem toți! Împreună spre Campionatul Mondial! Hai, România!”, a anunțat Federația Română de Handbal.

Advertisement

Source: ziarulargesul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *