Mesaje de Sfântul Andrei. Urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc onomastica – STIRILEPROTV.RO

  1. Mesaje de Sfântul Andrei. Urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc onomastica  STIRILEPROTV.RO
  2. Sfântul Andrei – Tradiții și superstiții – De la istorie și strigoi, până la vrăji și usturoi  HotNews.ro
  3. Sfântul Andrei 2022. De ce este o sărbătoare foarte importantă pentru români  Digi24
  4. Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Andrei. Semnificația numelui  STIRILEPROTV.RO
  5. Aproape un milion de români își serbează onomastica de Sf. Andrei. Cui trebuie să îi spunem „La…  Antena 3 CNN
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Mesaje de Sfântul Andrei. Urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc onomastica – STIRILEPROTV.RO

Sfântul Andrei este prăznuit de către Biserica Ortodoxă Română, pe 30 noiembrie. Iar această ocazie este bine venită pentru a-ți impresiona mama, soția, prietenii sau șeful cu un mesaj deosebit de „La mulți ani”.

În România, ziua de 30 noiembrie, atunci când se sărbătorește Sfântul Andrei este declarat zi liberă legală. Asta înseamnă că cei care își sărbătoresc onomastica au mai mult timp să petreacă, iar cei care au rude sau prietenii care poartă numele Sfântului Andrei le pot face o vizită pentru a sărbătorii împreună.

Cei care nu le pot fi alături sărbătoriților se pot revanșa, trimițându-le un mesaj frumos în care le transmită gândurile lor bune.

Mesaje de Sfântul Andrei

Iată câteva mesaje de Sfântul Andrei pe care le poți trimite membrilor familiei, prietenilor sau chiar șefilor.

Mesaje de Sf Andrei pentru mamă/tătă

„Dragă mamă, azi, de Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți, îți urez multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea tuturor dorinţelor. La mulți ani!”

Citește și

„Cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

„Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă, numai flori, noroc şi bucurie! La mulţi ani!”

„Dragă tată, la mulți ani de Sfântul Andrei! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și împliniri!”

Mesaje de Sf Andrei pentru soț/soție

„Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Andrei, al cărui nume îl porţi mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de o căsnicie. Mă bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o iubire adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!”

„Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Iți doresc numai bine și sș ai parte de toatș fericirea din lume. La mulți ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă!”

„Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La multi ani, Andrei!”

 Mesaje de Sf Andrei pentru prieteni

„Dragă Andrei, sper ca mesajul meu să fie mai călduros decât  vremea de afară. Îți doresc să ai parte de multă sănătate și îți urez tot binele din lume. La mulți ani!”

„La mulţi ani, Andreea! De ziua numelui tău îți doresc să fii mereu energică, sanătoasă și să ai parte de mulți bani!”

„Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani, și un sincer: La multi ani, Andrei!”

„Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani de Sfântul Andrei!”

Mesaje de Sf Andrei pentru șefă/șef

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

„La mulți ani și mult noroc în aceasta zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume”.

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros la mulţi ani, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi!”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *