Mesajul urât cu care FCSB a fost întâmpinată la Botoșani! ”Știm cu toții, s-au făcut de râs” – DigiSport

  1. Mesajul urât cu care FCSB a fost întâmpinată la Botoșani! ”Știm cu toții, s-au făcut de râs”  DigiSport
  2. Legiunea străină » FCSB se impune din nou pe terenul preferat, la Botoșani, grație golurilor semnate de strani  Gazeta Sporturilor
  3. Jucătorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu în FC Botoșani – FCSB: „Senzațional! A făcut diferența”…  SPORT.RO
  4. FC Botoșani – FCSB 2-3. Festival de ocazii în Moldova! Roș-albaștrii câștigă cu emoții și urcă pe locul 5  DigiSport
  5. FC Botoșani – FCSB. George Găman a trecut peste VAR și a validat golul lui Mailat, precedat de un fault eviden  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Mesajul urât cu care FCSB a fost întâmpinată la Botoșani! ”Știm cu toții, s-au făcut de râs” – DigiSport

  • Liga 1: Petrolul – U Cluj, vineri, 19:00, DGS 1

  • Liga 1: UTASepsi, vineri, 15:30, DGS 1

Jocul dintre cele două formații a fost programat inițial la finalul lunii august, însă a fost amânat la solicitarea FCSB-ului. Gruparea roș-albastră se afla între cele două partide cu Viking, din play-off-ul Conference League.

FCSB, ironizată la Botoșani: ”S-au făcut de râs!”

În acest context, cu câteva minute înainte de startul meciului de la Botoșani, crainicul a avut o ieșire urâtă la adresa FCSB-ului, direct la stația de amplificare a stadionului.

Știm cu toții de ce această partidă se dispută acum. FCSB a făcut o solicitare, iar LPF i-a dat acceptul pentru a se pregăti pentru cupele europene, apoi știm cu toții ce a urmat. S-au făcut de râs acolo, s-au făcut de râs! În fine, să trecem la această partidă”, a transmis crainicul din Botoșani.

Amânarea meciului cu Botoșani a fost de bun augur pentru FCSB, care a reușit să treacă de Viking și s-a calificat în grupele Conference League, însă acolo trupa bucureșteană a obținut doar două puncte și a fost cea mai slabă echipă din competiție.

Echipa de start a FCSB-ului, la primul meci cu Leo Strizu pe bancă. Coman, Edjouma sau Omrani, rezerve

Profesorul Brian Cox explorează viețile dramatice ale celor 9 planete din sistemul nostru solar. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 20:10!

Partida de la Botoșani este prima pentru FCSB cu Leo Strizu la cârmă. Noul principal, în colaborare cu Mihai Pintilii, nu a schimbat partitura cu care roș-albaștrii au obișnuit în ultimele meciuri. Coman, Edjouma sau Omrani sunt în continuare rezerve, la fel ca până acum.

Echipele de start:

  • FC Botoșani: Pap – Patache, Sadiku, Șeroni, Dragu – Ivanov, Dican, Tîrcoveanu – Petkovski, Roman, Mailat. Rezerve: Ureche, Sylla, Zabou, Mateus, David, Camara, Roman, Pinson, Mussis.
  • FCSB – Târnovanu – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu. Rezerve: Vlad, Haruț, Coman, Miculescu, Edjouma, Omrani, Nikolov, Pantea, Radaslavescu.

Etichete: fc botosani – fcsb , crainic botosani , mesaj botosani fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *