Michael Franzese, un fost lider al mafiei din New York, despre arestarea fraţilor Tate: „Este o… – Antena 3 CNN

Michael Franzese, un fost lider al mafiei din New York, despre arestarea fraţilor Tate: „Este o…  Antena 3 CNNVedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google

Головна » Michael Franzese, un fost lider al mafiei din New York, despre arestarea fraţilor Tate: „Este o… – Antena 3 CNN

Michael Franzese, unul dintre cei mai puternici lideri mafioţi, a făcut dezvăluiri despre fraţii Tate. „Sistemul de justiţie nu este întotdeauna corect”, spune fostul lider al unui clan mafiot din New York.

Michael Franzese vorbeşte despre povestea fraţiilor Tate din experienţa pe care a avut-o tatăl său.

„Tata era membru al crimei organizate, în mod clar a comis infracţiuni de-a lungul vieţii sale, a fost judecat de mai multe ori şi în cele din urmă a ajuns sa fie judecat pentru că a pus bazele unei reţele naţionale de spărgători de bănci, dar i s-a înşcenat acest lucru”, spune Michael Franzese.

„Sistemul de justiţie nu este întotdeauna corect”, a mai explicat fostul gangster din New York.

„Greşeala lui Andrew Tate a fost să se poarte nerespectuos cu oamenii puternici care nu aveau aceeaşi părere cu el. Când te pui aşa cu sistemul, e o problemă, oamenii se vor întoarce impotriva ta”, a spus Michael Franzese.

Mafiotul menţionează situaţia cu Greta Thunberg şi spune că i se pare ridicolă şi ciudată.

„Este ridicolă toată situaţia cu Greta Thunberg şi cutia de pizza, autorităţiile ştiau unde era Andrew”, a mai spus acesta.

„Pentru mine este o coincidenţă faptul ca s-a luat de iubita stângii Greta Thunberg, activista pe probleme de climă şi o zi sau două mai târziu este închis. Este o coincidenţă ciudată”.

„Traficul de persoane este o porcărie, nu aş face aşa ceva şi nu cred că Andrw ar face aşa ceva, asta e opinia mea personală”, a încheiat Michael Franzese.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *