Mircea Rednic, dorit de trei echipe din Liga 1 – DigiSport

  1. Mircea Rednic, dorit de trei echipe din Liga 1  DigiSport
  2. Mircea Rednic recunoaște: ”Am avut trei oferte clare în Liga 1”. Își anunță revenirea în antrenorat în 2023…  SPORT.RO
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Mircea Rednic, dorit de trei echipe din Liga 1 – DigiSport

  • Digi Show: Premier League Stories, sâmbătă, 20:30, DGS 1

  • Digi Show: La Liga Legends: Michael Laudrup, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Tehnicianul care a câștigat titlul în România atât cu trupa din Ștefan cel Mare, cât și cu Rapid, spune că a avut propuneri din Liga 1.

Mircea Rednic a avut trei propuneri din Liga 1

„Cu antrenoratul, am avut oferte, dar am spus că nu antrenez anul ăsta. Dar, de la anul, sunt disponibil. Am avut trei oferte clare din Liga 1, de aici, de la noi și o discuție. Am avut și din străinătate oferte bune, din punct de vedere financiar.

Dar am spus că anul acesta nu vreau. Mai ales că sunt și operat. Vreau să-mi fac recuperearea cum trebuie. Mi-am pus proteză la șold. De câte ori m-am operat la genunchi, ba am amânat, ba recuperarea am făcut-o în doi peri și, după aia, m-am mai operat de vreo două ori.

Am zis ca anul acesta să fie de sacrificiu, mai ales după ce s-a întâmplat la Dinamo. Am zis că anul acesta chiar nu mai vreau să antrenez. De la anul, cu mare dragoste antrenez. M-au căutat echipele care au căutat antrenori și care au schimbat”, a spus Mircea Rednic, conform AS.ro.

Mircea Rednic, supărat pe situația de la Dinamo

„Strâmbul” nu a avut milă de oamenii care se ocupă acum de destinele clubului unde și-a cunoscut primele performanțe în fotbalul din România, atât ca antrenor, cât și ca jucător.

„La Dinamo, ceea ce eu am spus și am simțit, aia fost. S-au adeverit. Înlăturarea mea a fost tactic făcută și voită. Ei și-au dorit să ajungă aici, ca să poată să facă… dar uite că situația nu este așa cum vor ei. Prezența mea îi incomoda foarte tare, de aia au și renunțat la minte.

Vorba aia: ‘M-a mâncat în fund să mă intereseze de Dinamo și de acțiuni’. I-am deranjat pe șmecheri. O să vă zic și de Dorin Șerdean. Eu am discutat cu el. Eu am fost singurul care, într-adevăr, am fost interesat de Dinamo și de acțiunile lui Dinamo. În rest, toți au fost doar povești de imagine, cu Murad… cu ăia de imobiliare.

Astea au fost povești, praf de aruncat pentru suporteri. Astea au fost fâsuri, pârțuri românești! Eu am fost singurul care m-am interesat și care am avut o întâlnire și jumătate cu Șerdean. O să vă zic, de la anul, mai multe”, a mai spus Mircea Rednic.

Etichete: mircea rednic , oferte , antrenor dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *