MM Stoica, admiraţie totală pentru superjucătorul pe care l-a văzut „în ultima partidă live” – DigiSport

MM Stoica, admiraţie totală pentru superjucătorul pe care l-a văzut „în ultima partidă live”  DigiSport

Головна » MM Stoica, admiraţie totală pentru superjucătorul pe care l-a văzut „în ultima partidă live” – DigiSport

  • Liga 1: VoluntariHermannstadt, sâmbătă, 15:30, DGS 1

  • Liga 1: Universitatea CraiovaU Craiova 1948, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Critic de obicei în postările sale, oficialul roş-albaştrilor a povestit cum a ales să-l cunoască pe Luis Suarez (35 de ani) la Barcelona, deşi putea rosti numele lui Messi, Neymar sau Pique.

Plecăciunea lui MM Stoica pentru Luis Suarez

Acum câțiva ani, mi se ivise oportunitatea de a merge la un antrenament al Barcelonei și de a sta de vorbă cu unul dintre marii jucători ai catalanilor din perioada respectivă. Am fost întrebat cu cine aș vrea să vorbesc, Messi, Neymar, Pique…

Am răspuns fără ezitare : Luis Suarez!

Avea de departe cea mai impresionantă poveste de viață. Unul dintre ultimii războinici adevărați ai fotbalului. Un fotbalist cu evoluții de excepție la toate echipele unde a jucat, dar care a intrat mereu în teren cu spiritul unui tânăr luptător fără nicio reușită în carieră și pentru care meciul care urma era meciul vieții.

În 2014 scrisesem două pagini despre el într-o lucrare contestată și ironizată de câțiva ironici contestatari. Ar trebui s-o completez, poate vin și ei cu completări.

Mulți sunt fericiți că au fost contemporani cu Messi și Cristiano. Subscriu. Dar îl adaug și pe El Pistolero. Deși nu sunt fan Liverpool, Barcelona sau Atleti.

Azi (n.r. vineri, Uruguay-Ghana 2-0) a fost – probabil – ultima partidă live în care l-am văzut jucând… Îmi va fi tare dor de golurile, mușcăturile, exuberanța, lacrimile și spiritul lui„, a scris MM Stoica pe Facebook.

Uruguay şi Luis Suarez au fost eliminaţi de la Cupa Mondială Qatar 2022

Uruguay-Ghana s-a terminat 2-0, dar sud-americanii au fost eliminaţi din competiţie din cauză că în meciul Portugalia-Coreea de Sud. scorul final a devenit 2-1 pentru asiatici, cu golul decisiv înscris în minutul 92!

Uruguayenii au contestat dur decizia arbitrilor de a nu le acorda în ultimele momente ale meciului un penalty după un atac în suprafaţa de pedeapsă asupra lui Cavani, în minutul 93.

Frustrarea a fost atât de mare încât atacantul celor de la Valencia a lovit cu pumnul monitorul VAR în momentul în care se îndrepta spre vestiare.

Etichete: mm stoica , luis suarez , campionatul mondial qatar 2022 , uruguay eliminata


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *