Momente grele pentru Iulian Nunucă, câștigătorul de la Vocea României: „N-am mâncat nimic, doar ca să s – STIRILEPROTV.RO

  1. Momente grele pentru Iulian Nunucă, câștigătorul de la Vocea României: „N-am mâncat nimic, doar ca să s  STIRILEPROTV.RO
  2. Iulian Nunucă a câștigat „Vocea României“. Are o poveste impresionantă: „La un Crăciun am cerut un sac de făină și un sac de cartofi“ | VIDEO  Adevărul
  3. Iulian Nunucă a câștigat „Vocea României”, sezonul 10 și premiul în valoare de 100.000 de euro….  Libertatea
  4. Câștigătorul Vocea României 2022 este Iulian Nunucă  STIRILEPROTV.RO
  5. „Vocea României“: Iulian Nunucă a câștigat sezonul 10. Și-a învins în finală chiar profesoara de canto, pe Andra Botez  Adevărul
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Momente grele pentru Iulian Nunucă, câștigătorul de la Vocea României: „N-am mâncat nimic, doar ca să s – STIRILEPROTV.RO

A fost magie, dar şi multă emoţie, vineri se ara, în finala „Vocea României” de la PRO TV. Patru concurenți s-au duelat pentru a câştiga trofeul și marele premiu de 100.000 de euro.

După o luptă în care au cântat cu bucurie și au trăit la intensitate maximă fiecare moment petrecut pe scenă, publicul a decis.

Cele mai multe voturi i-au fost acordate lui Iulian Nunucă, cel care a impresionat publicul cu vocea şi talentul său.

Concurentul în vârstă de 18 ani, din Pașcani, a moștenit talentul de la bunicul și tatăl său, care sunt lăutari. Vineri seară a cucerit publicul după ce a interpretat alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, o piesă veche lăutărească, „Inel, inel de aur”.

În finală, Iulian a cântat trei piese, așa cum spune regulametul. A excelat în fața telespectatorilor cu piesa „All by myself” a celebrei Celine Dion.

Citește și

Și a făcut un duet de senzaţie cu Irina Baiant.

Iulian Nunucă, câștigătorul Vocea României 2022: „Momentul cu Irina îl primesc ca pe un cadou de Crăciun”.

Iulian a impresionat nu doar cu talentul sau, ci și cu povestea lui de viață.

Iulian Nunucă, câștigătorul Vocea României 2022: „Au fost momente în care credeam că n-am să reuşesc niciodată. N-am mâncat nimic, doar ca să îmi strâng bani să continui ceea ce fac. Tata, cumva, îi era ciudă că nu merg şi spre zona asta lăutărească”.

Tudor a fost impresionat de calitățile lui vocale încă de la audiţiile pe nevăzute și a pariat pe el în fiecare etapă.

Tudor Chirilă, jurat Vocea României: „Un talent înnăscut, pur şi sumplu. Cred că este momentul ăla când cineva lasă deasupra ta nişte muzică”.

Smiley, jurat Vocea României: „Iulian, ești foarte bun. Ești una dintre vocile spectaculoase ale acestei ediții”.

Pentru Tudor Chirilă este a cincilea sezon pe care-l câștigă ca antrenor la Vocea României.

Spectacol au făcut și ceilalți finalisti la Vocea României. Pe locul 2 s-a clasat Andra Botez, antrenată de Irina Rimes, după o prestație de excepție.

Locurile 3 și 4 au fost ocupate de Teodor Debu, respectiv Winael Baldus.

Dacă vreți să vă faceți vocea auzită, trebuie să știți că s-a dat deja startul înscrierilor pentru sezonul cu numărul unsprezece, pentru care vă puteți inscrie siteul vocearomâniei.protv.ro.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *