O boală misterioasă i-a lovit pe jucătorii Franței înainte de finala Cupei Mondiale 2022. Alertă în tab – STIRILEPROTV.RO

O boală misterioasă i-a lovit pe jucătorii Franței înainte de finala Cupei Mondiale 2022. Alertă în tab  STIRILEPROTV.RO

Головна » O boală misterioasă i-a lovit pe jucătorii Franței înainte de finala Cupei Mondiale 2022. Alertă în tab – STIRILEPROTV.RO

Mai mulți jucători din naționala Franței sunt la pat din cauza unei boli misterioase. Astfel, unii dintre fotbaliștii de bază ai lui Didier Deschamps ar putea să nu evolueze în finala Cupei Mondiale din Qatar, programată duminică, de la ora 17:00.

Mai mulți jucători ai Franței au răcit, a anunțat Federația Franceză de Fotbal, în timp ce echipa se pregătește pentru finala Cupei Mondiale împotriva Argentinei. Vineri, ultimii jucători care au contactat boala sunt fundașii Raphael Varane și Ibrahima Konaté.

Varane, Konaté și atacantul Kingsley Coman au fost scoși pe tușă în timp ce reprezentativa „Les Bleus” se pregătește să înfrunte Argentina lui Lionel Messi în finala de duminică.

Abesențele celor trei „cocoși galici” a stârnit noi temeri legate de un virus misterios în tabăra franceză, după ce doi jucători – mijlocașul Adrien Rabiot și fundașul Dayot Upamecano – au fost excluși din semifinala câștigată împotriva Marocului (scor 2-0).

Rabiot și Upamecano au revenit vineri la antrenamente, iar selecționerul Didier Deschamps a refuzat să intre în panică după victoria cu Maroc și a declarat staff-ul său va face tot posibilul pentru a se asigura că boala nu se răspândește, potrivit France24.

Citește și

argentina - croația

În mod clar, nu sunt circumstanțe ideale, cu atât de puțin timp înainte de marea finală împotriva Argentinei de duminică. Dacă există un element puțin liniștitor în acest așa-zis virus care se răspândește în tabăra franceză, este faptul că pare să dureze doar câteva zile„, a relatat Selina Sykes, de la Doha, pentru France24.

Covid sau „gripa cămilei”?

În mod surprinzător, nu doar unii dintre jucătorii francezi se simt rău, a relatat, din Qatar, jurnalistul sportiv al FRANCE 24, Romain Houeix. „Mulți dintre jurnaliștii francezi sunt într-o stare proastă. Oamenii tușesc și nu se simt bine de o săptămână. Nu putem spune despre ce este vorba. Lucrăm 15 ore pe zi și nu avem timp să facem teste”, a spus el.

Teoria mea este că acei jucători au Covid. În sport se tinde să se vorbească despre dureri de gât când este posibil să fie vorba de Covid și nu au fost testați. O altă teorie este că este vorba de `gripa cămilei`, un virus local„, a continuat Houeix.

„Nu ne este frică de acest virus”

Jucătorii francezi au încercat vineri să minimalizeze bolile. Atacantul francez Randal Kolo Muani a declarat că jucătorii care s-au îmbolnăvit au fost izolați.

Cei care sunt bolnavi stau în camera lor, sunt îngrijiți de medici și am impus o distanțare socială. Suntem foarte stricți în această privință„, a spus el.

Nu ne este frică de acest virus. Dayot și Adrien au avut ceva dureri de stomac, le-am făcut un ceai de ghimbir și miere și apoi s-au simțit mai bine. Sper că toată lumea va fi pregătită pentru finală„, a reacționat și mijlocașul francez Ousmane Dembélé.

Totuși, dacă Konaté și Varane vor fi indisponibili pentru finală, Deschamps se va confrunta cu o decizie dificilă în privința selecției, deoarece va rămâne fără doi dintre cei mai buni trei apărători ai săi.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *