O nouă lovitură dată de CSM București pe piața transferurilor din handbalul feminin! A adus… – Prosport

O nouă lovitură dată de CSM București pe piața transferurilor din handbalul feminin! A adus…  Prosport

Головна » O nouă lovitură dată de CSM București pe piața transferurilor din handbalul feminin! A adus… – Prosport

CSM București, echipa de handbal feminin antrenată de Adi Vasile, a mai făcut un transfer pentru sezonul următor: Vilde Ingstadt de la Esjberg!

La cei 28 de ani împliniți chiar ieri, CV-ul pivotului Vilde Ingstad este remarcabil: dublă campioană mondială și dublă campioană europeană.

A fost om de bază în ultimul succes al reprezentativei Norvegiei la Campionatul European din luna noiembrie și are deja peste 100 de partide disputate pentru această selecționată!

O nouă lovitură dată de CSM București pe piața transferurilor din handbalul feminin! A adus în lot o jucătoare dublă campioană mondială și europeană: Vilde Ingstad

Aceasta vine la București după șase ani petrecuți în Danemarca, la Team Esbjerg, anunță clubul finanțat de Primăria Cpitalei.

„Sunt foarte încântată să mă alătur familiei CSMB pentru următorii doi ani! De câte ori am jucat în Sala Polivalentă, mi-a plăcut mult atmosfera din tribună, cu fanii care încurajează mereu echipă și mă bucur că voi face și eu parte din asta.

Echipa promite foarte multe și sper să contribui și eu, la câștigarea cât mai multor trofee, alături de colege, pentru club și pentru oamenii din jurul acestuia! Hai, CSM!”, a declarat Vilde Ingstadt.

CSM Bucureşti a anunţat, acum două săptămâni, transferul jucătoarei poloneze Monika Kobylinska, de la Brest Bretagne Handball. Kobylinska are 27 de ani, a evoluat în campionatele Poloniei, Germaniei şi Franţei şi este căpitanul echipei naţionale a Poloniei, cu 86 de meciuri în prima reprezentativă şi peste 250 de goluri marcate!

Vicecampioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins duminică, pe teren propriu, campioana Europei Vipers Kristiansand, scor 27-24 (15-16), în etapa a IX-a din grupa A a Ligii Campionilor. CSM încheie astfel anul 2022 pe primul loc în grupa A.

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Neagu 9 goluri, Omoregie 6, iar de la Vipers s-a remarcat Jerabkova, cu 9 reuşite.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *