Peste 5.500 de fani cer demisia președintelui Constantin Din de la șefia FR de Handbal!… – Prosport

Peste 5.500 de fani cer demisia președintelui Constantin Din de la șefia FR de Handbal!…  Prosport

Головна » Peste 5.500 de fani cer demisia președintelui Constantin Din de la șefia FR de Handbal!… – Prosport

Fanii handbalului au luat atitudine după declarațiile lui Costantin Din, care ar fi spus că România n-a fost dezavantajată în meciul cu Muntenegru, 34-35, de la Euro 2022.

Pagina de facebook Handbal Feminin, cea mai mare comunitate a celor care îndrăgesc sportul cu balonul pe semicerc, a pornit un demers prin care solicită demisia președintelui FRH, Constantin Din.

Aceștia au postat un link pe propria pagină, dar și un mesaj destul de dur, prin care își exprimă incompatibilitatea cu Constantin Din și dorința de a-l îndepărta de la cârma federației.

Peste 5.500 de fani cer demisia președintelui Constantin Din de la FR de Hanbdal! Care e motivul

Numărul lor ajunsese azi dimineață la peste 5.500.

„Solicităm public demisia președintelui FRH (Federația Română de handbal), în urma declarațiilor făcute joi, 17 noiembrie.

De ce este important? Handbalul trebuie să rămână un sport curat, transparent și integru, în care domină fair-play-ul.

Considerăm aceste declarații ca fiind scandaloase și jignitoare la adresa fetelor din echipa de handbal feminin a României, care au avut parte de un arbitraj total potrivnic în partida decisivă cu Muntenegru.

Au mințit jurnaliștii că memoriul costă 5000 euro. Au mințit fetele că riscăm un an de suspendare pentru un mesaj foarte civilizat, care nu leza pe nimeni:

„Respect our work”, tricouri pe care voiau fetele, tot din inițiativa lor, să le afișeze la ultimul meci. Era maxim o amendă, și aceea minimă, în niciun caz suspendare.

Au băgat pumnul în gură fetelor. Și acum au tupeul să declare că, de fapt, nu știm noi, ne-au avantajat arbitrii cu Muntenegru! E de noaptea minții. Nu se poate așa ceva.”, se arată în acest demers.

Cei care au organizat această strângere de semnături pe rețelele sociale publică și un video cu toate erorile de la această partidă cu un arbitraj extrem de controversat.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *