Petiție pentru demisia președintelui FRH, Constantin Din! S-au strâns deja aproape 4.000 de semnături… – SPORT.RO

Petiție pentru demisia președintelui FRH, Constantin Din! S-au strâns deja aproape 4.000 de semnături…  SPORT.RO

Головна » Petiție pentru demisia președintelui FRH, Constantin Din! S-au strâns deja aproape 4.000 de semnături… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 18:23

Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 18:22

Totuși, Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal, a avut o opinie total diferită, exprimată la emisiunea Ora Exactă în Sport, de joi. El a explicat că „nu a fost hoție”, ci doar greșeli foarte multe de ambele părți. Mai mult, Din, fost arbitru, a spus că a revăzut meciul, iar mai multe greșeli au fost în favoarea României, nu a Muntenegrului.

Petiție pentru demisia președintelui FRH, Constantin Din

După declarațiile făcute de Constantin Din, Handbal Feminin, o comunitate a iubitorilor de handbal din România, a lansat o petiție prin care solicită demisia președintele Federației Române de Handbal. În aproximativ nouă ore, petiția a strâns aproape 4.000 de semnături.

„Solicităm public demisia președintelui FRH (Federația Română de handbal), în urma declarațiilor făcute joi, 17 noiembrie

Sportul trebuie să rămână un sport curat, transparent și integru, în care domină fair-play-ul.

Considerăm aceste declarații ca fiind scandaloase și jignitoare la adresa fetelor din echipa de handbal feminin a României, care au avut parte de un arbitraj total potrivnic în partida decisivă cu Muntenegru”, au transmis inițiatorii proiectului.

Au băgat pumnul în gură fetelor. Și acum au tupeul să declare că, de fapt, nu știm noi, ne-au avantajat arbitrii cu Muntenegru! E de noaptea minții. Nu se poate așa ceva.

Podgorica organizează meciurile din grupa D ale Campionatului European.

Politicianul muntenegrean Predrag Bošković este vicepreședintele Federației Europene de handbal de câțiva ani buni și e văzut drept un om cu influență acolo. EHF, cu sediul la Viena, trimite două arbitre austriece să arbitreze acest meci și să ajute țara vicepreședintelui. Arbitrele fac meciul praf cu multe greșeli, și pentru noi uneori, dar majoritatea pro-Muntenegru, cu o gafă imensă în ultimul minut, nemaivăzută la acest nivel! Muntenegru câștigă cu 35-34 și merge în semifinale. Nu, nu sunt teorii ale conspirației. E purul adevăr. Ca handbalul să rămână un sport credibil, EHF trebuie să ia măsuri! Așteptăm o suspendare drastică pentru arbitrele VRANES Ana (AUT) / WENNINGER Marlis (AUT)”, au transmis inițiatorii petiției.

VIDEO Declarațiile lui Constantin Din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *