Piesa oficială pentru Cupa Mondială FIFA 2022, compusă de un român. Tudor Monroe, pentru EuropaFM: “Ne-au lăsat libertatea de a fi creativi” – Europa FM

Piesa oficială pentru Cupa Mondială FIFA 2022, compusă de un român. Tudor Monroe, pentru EuropaFM: “Ne-au lăsat libertatea de a fi creativi”  Europa FM

Головна » Piesa oficială pentru Cupa Mondială FIFA 2022, compusă de un român. Tudor Monroe, pentru EuropaFM: “Ne-au lăsat libertatea de a fi creativi” – Europa FM

Piesa oficială pentru Cupa Mondială FIFA 2022 din Qatar –  „EZZ EL ARAB” – a fost compusă de un român. Tudor Monroe, 24 de ani, din Brașov, este producătorul principal al piesei.

El locuiește la Londra, pe 4 ani. El spune, la Europa FM, că această colaborare cu Federația Internațională de Fotbal, este cel mai important proiect de până acum.

Nici măcar nu este microbist. Dar, i-ar fi plăcut ca echipa Marocului să ajungă în finala Campionatului Mondial de Fotbal. Pentru că drumul Marocului s-a oprit în semifinale, în noua configurație, ține cu Argentina.

Tudor a povestit pentru Europa FM cum a ajuns să fie producătorul principal al piesei oficiale pentru Campionatul Mondial de Fotbal:

“Am fost sunat și mi s-a spus că este vorba despre imnul Cupei Mondiale FIFA din Qatar, că trebuie să mergem la studio, să începem o sesiune despre asta. Acolo l-am cunoscut și pe artistul care cântă piesa – Wegz (n.r. – un artist egiptean). Atunci am încercat mai multe demo-uri, printre care și piesa pe care o cunoașteți. După ce am terminat demo-ul, FIFA a fost mulțumită și a hotărât că acesta este soundul.”


https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2022/12/15dec-20-Tudor-cum-a-fost-cooptat.mp3

Ce anume l-a inspirat, însă, pe artistul român când a compus piesa pentru FIFA?

“Nu era nimic concret, mai degrabă ne-au lăsat să fim creativi. Tocmai de aceea am putut să vin cu tot felul de experimente, ca să spun așa, să îmbin mai multe elemente , din Africa de Vest și din Europa de Vest” – spune Tudor Monroe

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2022/12/15dec-20-Tudor-ce-l-a-inspirat.mp3

Tudor Monroe a studiat la Point Blank, una dintre cele mai bune școli de producție muzicală din lume.

A colaborat și cu artiști români. Dar, de 4 ani, activitatea lui este în Marea Britanie.

Întregul interviu, realizat de Liliana Nicolae, poate fi ascultat mai jos.

Tânărul producător român vorbește despre cum îi va schimba cariera colaborarea cu FIFA pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022, dar și despre diferențele dintre piața muzicală din România și cea din Marea Britanie.

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2022/12/tudor-qatar.mp3

Foto: Tudor Monroe / Facebook

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *