Președintele FIFA: Mondialul din Qatar e cel mai bun din toate timpurile – HotNews

  1. Președintele FIFA: Mondialul din Qatar e cel mai bun din toate timpurile  HotNews
  2. Planul lui Infantino, distrus de Jamie Carragher: „Jucătorii sunt tratați ca niște vite! Cluburile trebuie să  Gazeta Sporturilor
  3. ”Trebuie să reconsiderăm asta!” FIFA vrea o Cupă Mondială cu 104 meciuri. Principalul motiv: bani mai mulți  DigiSport
  4. Ultima ”nebunie” de la FIFA! În ce an se va juca ”noul Campionat Mondial” și care va fi numărul de echipe +…  SPORT.RO
  5. Infantino anunță o nouă schimbare: primul Mondial al Cluburilor XXL! 32 de echipe în 2025, deși europenii nu s  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Președintele FIFA: Mondialul din Qatar e cel mai bun din toate timpurile – HotNews

Într-o conferință de presă ce a avut loc vineri, președintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal, Gianni Infantino, a precizat că mondialul din Qatar este cel mai bun din toate timpurile.

Gianni InfantinoFoto: Grigory Sysoev / Sputnik / Profimedia

Gianni Infantino, mulțumit cu ce a văzut la CM Qatar 2022

Cu toate că este una dintre cele mai criticate ediții ale Cupei Mondiale din istorie, imaginea turneului fiind pătată cu viețile a mii de muncitori ce au decedat la construirea arenelor din Doha, Gianni Infantino este de părere că această competiție a fost un real succes.

Conform radioteleviziunii belgiene RTBF, președintele FIFA, Gianni Infantino, este foarte încântat de organizarea și desfășurarea turneului final desfășurat în Qatar, precizând că „3,27 milioane de spectatori au asistat la meciuri, adică 52.760 de suporteri în medie. Un record. Și fără niciun incident major”.

Mai mult decât atât, Gianni Infantino a ținut să aducă aminte și de arbitra Stephanie Frappart, cea care a devenit prima femeie care se află la centrul unei partide de Cupă Mondială.

Printre controversele care au marcat această Cupă Mondială a fost cea a purtării banderolei OneLove, interzisă de FIFA, care a ameninţat cu sancţiuni dure. Infantino s-a refugiat în spatele regulilor şi al argumentului că doreşte „să protejeze fotbalul”.

El a declarat: „Avem 211 membri. Tot atâtea ţări cu regimurile lor, cu punctele lor de vedere. Trebuie să avem respect pentru fiecare dintre ei. Suntem o organizaţie globală. Nu este vorba de a interzice de dragul interdicţiei, dar avem reglementări care spun că pe teren jucăm fotbal.”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *