Primele declarații ale lui Ilie Năstase, după ce a fost prins băut la volan. „M-au urmărit până când – STIRILEPROTV.RO

  1. Primele declarații ale lui Ilie Năstase, după ce a fost prins băut la volan. „M-au urmărit până când  STIRILEPROTV.RO
  2. Ilie Năstase, prins băut la volan. Fostul tenismen: „Băusem două beri, dar în România nu ai voie…  Libertatea
  3. Ilie Năstase, după ce polițiștii i-au luat carnetul pentru alcool: Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere / Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta  G4Media.ro
  4. VIDEO Prins beat la volan, Ilie Năstase înjură jurnaliștii Digi24: „Spuneți-mi și mie un român care nu bea…  Digi24
  5. Ilie Năstase ar putea fi sancționat de Ministerul Apărării pentru derapajul verbal la adresa reporterului…  Digi24
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Primele declarații ale lui Ilie Năstase, după ce a fost prins băut la volan. „M-au urmărit până când – STIRILEPROTV.RO

La 76 de ani, fostul mare tenismen Ilie Năstase a dat iar de probleme. Polițiștii de la Rutieră l-au prins, din nou, băut la volan.

Etilotestul a indicat o alcoolemie sub pragul de la care se întocmește dosar penal, așa că agenții l-au amendat și i-au suspendat carnetul pentru trei luni. În urmă cu patru ani, același Ilie Năstase, a fost încătușat și dus cu forța la Institutul de Medicină Legală, după un incident asemănător.

Ce susține Ilie Năstase

Ilie Năstase:M-a oprit Poliția și am întrebat: ‘De ce m-ați oprit, pentru ce?’ Am primit un telefon de la 112 că ați fost la… Cineva v-a pârât, aici, la 112, că ați ieșit dintr-un restaurant unde ați băut. Zic: ‘Nu domnule, am fost la o petrecere, unde eu am dat un premiu, la o gală la Hilton și nu am băut’. Eu băusem la prânz două beri. Norocul meu. M-a oprit omul, m-a testat, a ieșit 0,021 cât a ieșit, mi-a zis că e doar o amendă și că-mi ia carnetul, nu știu, o lună sau trei luni, și că am dreptul după 15 zile să mă duc să mai dau o dată, ca să mi-l dea mai repede”.

Potrivit polițiștilor, Ilie Năstase a fost oprit la miezul nopții, iar amenda primită de fostul mare tenismen este de 1.300 de lei. Năstase susține, însă că, înainte de acest moment, a fost hărțuit și urmărit toată ziua de paparazii pe care îi bănuiește că i-au pus agențîi pe urme.

Ilie Năstase: Deci m-au urmărit până în momentul când m-a oprit poliția. Că le spunea la ăia, la dispecer, vedeți că acum a luat-o spre Charles de Gaulle, vedeți că acum a ajunge la Ambasada Chinei și acolo m-a oprit. Am sunat la doamna dispecer de acolo și am întrebat dacă poate să-mi spună cine sau de pe ce număr a sunat. A zis că nu, că e confidențial. Zic doamnă v-a sunat cineva că era grav, muream eu sau ce? Știu că se sună la 112 doar de urgență”.

Citește și

Fostul număr 1 în tenisul mondial spune că toată povestea l-a rănit și că ar vrea să se retragă undeva până îi trece supărarea.

Ilie Năstase:Plec, până la urmă, mă duc în altă parte, să treacă durerea asta, pentru că e durere. E urât. Acum trebuie să mă justific eu pentru niște declarații false a unora? Dincolo, în Occident, vin ei cu dovezile, uite domnule ce a făcut Năstase, l-am văzut, l-am fotografiat, a băut trei sticle de bere, trei sticle de vin”.

În mai 2018, tot în același loc, agenții de la Rutieră l-au oprit în trafic pe Ilie Năstase pentru a-i testa alcoolemia. Pentru că a refuzat, au fost nevoiți să-l încătușeze ca să-l ducă la INML pentru recoltarea de probe biologice. Năstase a refuzat și asta, așa că procurorii l-au trimis în fața judecătorilor.

În februarie 2019, Ilie Năstase a fost condamnat definitiv la nouă luni și zece zile de închisoare cu suspendare pentru scandalul provocat. Judecătorii Curții de Apel București i-au interzis atunci să mai conducă timp de doi ani orice vehicul pentru care ar avea nevoie de permis.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *