Robert Lewandowski a dezvăluit cum a decurs conversația cu Leo Messi, după meciul direct de… – Prosport

Robert Lewandowski a dezvăluit cum a decurs conversația cu Leo Messi, după meciul direct de…  Prosport

Головна » Robert Lewandowski a dezvăluit cum a decurs conversația cu Leo Messi, după meciul direct de… – Prosport

Argentina și Polonia s-au întâlnit în cadrul unei partide din grupele Campionatului Mondial din Qatar, iar Robert Lewandowski și Leo Messi au oferit una dintre imaginile turneului final.

În finalul partidei, septuplul „Balon de Aur” a fost faultat la mijlocul terenului de către „Lewa”. Căpitanul polonez a sărit imediat să-și ceară scuze, însă argentinianul a decis să îl lase cu mâna întinsă și să îl sfideze pe atacantul de 34 de ani.

Totuși, după fluierul final, când ambele echipe au aflat că s-au calificat în optimile de finală ale competiției, spiritele s-au calmat, iar cei doi mari fotbaliști s-au îmbrățișat și au discutat câteva secunde bune, acum Lewandowski dezvăluind conversația pe care a purtat-o cu „Puricele”.

Robert Lewandowski a dezvăluit cum a decurs conversația cu Leo Messi, după meciul direct de la Campionatul Mondial

Într-un interviu acordat celor de la Mundo Deportivo, Robert Lewandowski a fost întrebat și despre conversația purtată cu Leo Messi.

Polonezul nu a vrut să dea prea multe detalii, însă a dezvăluit că a avut un „dialog adorabil” cu cel care a devenit campion mondial, dar și MVP-ul turneului.

„Pot să spun doar că a fost o conversație frumoasă. Nu vreau să explic despre ce am vorbit, dar a fost un dialog adorabil. Știam că, în ciuda înfrângerii lor din primul meci cu Arabia Saudită, Argentina era marea favorită pentru a câștiga Cupa Mondială”, a spus Lewandowski, într-un interviu pentru Mundo Deportivo, citat de Marca.

Dacă Leo Messi a câștigat Campionatul Mondial, Robert Lewandowski s-a oprit mult mai repede. În „optimile” competiției, Polonia a cedat în fața reprezentativei Franței, scor 1-3.

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *