Romario Benzar a plecat de la Farul, dar a rămas tot în Liga 1. A semnat contractul – DigiSport

Romario Benzar a plecat de la Farul, dar a rămas tot în Liga 1. A semnat contractul  DigiSportVedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google

Головна » Romario Benzar a plecat de la Farul, dar a rămas tot în Liga 1. A semnat contractul – DigiSport

  • Handbal: Banik Most – CSM București, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • Serie A: Juventus – Udinese, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Fostul fundaș dreapta al celor de la FCSB a rămas în Liga 1 și a semnat cu UTA. Benzar mai avea contract cu gruparea din Ovidiu, dar cele două cluburi au ajuns la un acord pentru un transfer definitiv, susțin sursele digisport.ro.

La arădeni, Benzar va avea un salariu cifrat lunar la 8.000 de euro și a semnat un angajament valabil până în vara lui 2024.

Oficialii celor de la UTA au fost extrem de activi pe piața de mercato. În afara lui Benzar, arădenii i-au mai transferat pe Willie Barbosa (29 de ani), mijlocaș brazilian și pe Stefan Milosevic (26 de ani), atacant muntenegrean.

Anunțul făcut de Claudiu Keșeru la plecarea UTA-ei în cantonamentul de iarnă

Delegația clubului UTA Arad a plecat, miercuri, în Antalya, unde va avea loc cantonamentul din această iarnă.

Înaintea plecării, atacantul Claudiu Keșeru (36 de ani) a oferit o serie de declarații. Printre altele, fotbalistul, care a început să joace constant după ce Ilie Poenaru a fost înlocuit cu Laszlo Balint, a anunțat că noul antrenor a adus o ”schimbare a energiilor”.

De asemenea, Keșeru a transmis că a muncit suplimentar când Ilie Poenaru era antrenorul echipei, pentru a fi pregătit în cazul unei schimbări de antrenor, care să-i ofere o nouă șansă.

Sper să am acelaşi impact pe care l-am avut de când am început să joc. (n.r. Ce s a schimbat?) Probabil energiile, asta am simţit în momentul în care a fost această schimbare.

Din punct de vedere al conştientizării situaţiei, al profesionalismului, s-a văzut o schimbare la toate capitolele.

Cu ce realizăm acum, cu o vreme mai bună care să ne asigure terenul în condiţii practicabile, cred că vom avea rezultate mai bune. Un loc opt-zece ar fi ok.

Am muncit suplimentar, pentru că ştiam că dacă va interveni o schimbare, nimeni nu va aştepta să intru în formă. În momentul în care se producea schimbarea, eu trebuia să fiu la turaţie maximă. Am reuşit, am înscris cinci goluri în două luni, am revenit cât de cât la statistica mea normală”, a spus Claudiu Keșeru.

Barbosa, Milosevic și Benzar au ajuns la Arad și grație agentului FIFA Bogdan Apostu, cel care a intermediat toate discuțiile.

Etichete: romario benzar , transferuri uta , romario benzar uta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *