Rusia a atacat Ucraina în noaptea dintre ani cu 45 de drone-kamikaze. Pe una scria ”Un an nou fericit!” – STIRILEPROTV.RO

  1. Rusia a atacat Ucraina în noaptea dintre ani cu 45 de drone-kamikaze. Pe una scria ”Un an nou fericit!”  STIRILEPROTV.RO
  2. Kievul, bombardat de Anul Nou. Ucrainenii au doborât 32 de ținte aeriene în noaptea de Revelion. Zelenski…  Digi24
  3. Războiul din Ucraina, ziua 312. Zelenski transmite de Anul Nou speranţa unei victorii în Ucraina. Rusia bo  Mediafax
  4. VIDEO Zelenski s-a adresat direct poporului rus în ultimul său mesaj din 2022: Putin „se ascunde în spatele vostru”  HotNews.ro
  5. Rusia a atacat Ucraina cu 45 de drone în timpul nopţii dintre ani, a anunţat apărarea aeriană ucraineană  G4Media.ro
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Rusia a atacat Ucraina în noaptea dintre ani cu 45 de drone-kamikaze. Pe una scria ”Un an nou fericit!” – STIRILEPROTV.RO

În noaptea dintre ani, Rusia a atacat Ucraina cu 45 de drone, a anunţat armata ucraineană.  

Toate cele 45 de drone-kamikaze Shahed-136 de producție iraniană au fost distruse de forţele ucrainene de apărare aeriană, a mai precizat armata Ucrainei.

„Militarii din cadrul Forţelor Aeriene ale Ucrainei felicită naţiunea ucraineană nesupusă cu ocazia Anului Nou 2023! Împreună, spre victorie!”, se arată în mesajul transmis de Ucraina în prima zi a Anului Nou, conform dpa. 

Rusia a mai tras 20 de rachete asupra Ucrainei în noaptea de Anul Nou, dintre care majoritatea au fost interceptate, a mai anunţat armata ucraineană.

Forţele de apărare aeriană ale Ucrainei au devenit tot mai performante datorită ajutorului militar masiv al Occidentului după declanşarea invaziei ruse pe 24 februarie.

Citește și

Pe o dronă scria ”Un an nou fericit!”, în rusă

Şeful poliţiei din Kiev, Andrei Nebitov, a postat pe Facebook o fotografie care arată ceea ce par a fi rămăşiţele unei drone pe care sunt scrise în limba rusă cuvintele „Un nou an fericit”, potrivit News.

„Asta este tot ce trebuie să ştiţi despre statul terorist şi armata sa”, a scris oficialul.

Reporterii AFP au auzit explozii răsunând deasupra Kievului la mai puţin de o oră de la începerea anului 2023, după o zi de bombardamente, sâmbătă, care s-au soldat cu cel puţin un mort şi zeci de răniţi.

Pe de altă parte, autorităţile separatiste pro-ruse din estul Ucrainei au anunţat moartea unui civil în bombardamente ucrainene ce ar fi avut loc duminică la Iassinuvata, în regiunea Doneţk.

Aceştia au declarat că armata ucraineană a lovit, de asemenea, Doneţk şi oraşul Makievka, aflat în apropiere, imediat după miezul nopţii, provocând rănirea a cel puţin 15 persoane.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *