Sadio Mane a fost operat și va rata Campionatul Mondial din Qatar – Gazeta Sporturilor

Sadio Mane a fost operat și va rata Campionatul Mondial din Qatar  Gazeta Sporturilor

Головна » Sadio Mane a fost operat și va rata Campionatul Mondial din Qatar – Gazeta Sporturilor

Articol de Theodor Jumătate – Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 14:07 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 14:25

Sadio Mane (30 de ani) a fost supus joi seară unei intervenții chirurgicale la piciorul drept, realizată de ortopedul britanic Andy Williams, cel care îl mai operase o dată pe atacantul senegalez, când era la Liverpool.

Sadio Mane nu va juca la Campionatul Mondial din Qatar, oricât au vrut senegalezii. S-a accidentat la genunchiul drept, în meciul lui Bayern cu Bremen, pe 8 noiembrie, dar selecționerul Aliou Cisse tot l-a oprit în lotul pentru turneul final. Degeaba. Leziunea era prea gravă. 

Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren: „Mă bucur de o alergare de 10 minute mai mult decât o făceam înainte să mă accidentez” RANGERS Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren: „Mă bucur de o alergare de 10 minute mai mult decât o făceam înainte să mă accidentez”

Sadio Mane, operat în Austria

Joi, doctorul naționalei „leilor din Teranga”, Manuel Afonso, a anunțat că jucătorul african al anului (locul 2 în ancheta Balonului de Aur) nu va fi în Qatar. „RMN-ul făcut astăzi a relevat că situația nu e favorabilă, așa cum ne imaginam. Din nefericire, Sadio nu va fi cu noi la Mondial”, a declarat medicul. 

Chiar în aceeași seară, oficialii lui Bayern au comunicat că atacantul în vârstă de 30 de ani a fost deja operat în Austria, la Innsbruck

Sadio Mane, salvat încă o dată de faimosul chirurg care l-a operat și pe Ianis Hagi

„În timpul operației, un tendon i-a fost reatașat de capul peroneului”, a informat clubul german. Intervenția, una reușită, a fost realizată de reputații chirurgi Christian Fink (austriac) și Andy Williams. 

Ultimul, cel mai faimos ortoped britanic, l-a operat și pe Ianis Hagi, în ianuarie. Și, în trecut, i-a mai salvat o dată cariera lui Sadio Mane. Și olandezului Virgil van Dijk.

VIDEO. Dorinel Munteanu, despre acuzațiile de blat la Qatar – Ecuador: „Prefer să nu cred așa ceva”

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Incredibila poveste argentiniană! Doi jucători, chemați de urgență

Primele impresii de la Doha » Organizare impecabilă, Poliție peste tot, amabilitate ieșită din comun, dar și praf cât cuprinde și un aer irespirabil

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *