Se face transferul de senzație care o duce pe CFR Cluj în Liga Campionilor! Neluțu… – Prosport

Se face transferul de senzație care o duce pe CFR Cluj în Liga Campionilor! Neluțu…  Prosport

Головна » Se face transferul de senzație care o duce pe CFR Cluj în Liga Campionilor! Neluțu… – Prosport

Neluțu Varga a dezvăluit pentru ProSport că îl dorește foarte mult la CFR Cluj pe Nicolae Stanciu, ba chiar susține că s-a și înțeles în mare parte cu fotbalistul.

Revine Nicolae Stanciu în România? Cel mai bun internațional român al momentului este dorit cu insistență de Neluțu Varga la CFR Cluj. Informația a fost anunțată în exclusivitate de ProSport.

Patronul CFR-ului a oferit ultimele amănunte pentru ProSport legate de un posibil transfer al lui Nicolae Stanciu de la Wuhan Three Towns.

Se face transferul de senzație care o duce pe CFR Cluj în Liga Campionilor. „Mi-a zis că vrea să vină la noi!”

Neluțu Varga a spus pentru ProSport că îl dorește pe Stanciu chiar și sub formă de împrumut. „Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România și își și dorește să fie mai aproape de familie”, a spus Varga.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *