Simularea care nu a greșit niciodată la ultimele Mondiale a ales câștigătoarea din Qatar! Cine va ridica tr… – SPORT.RO

Simularea care nu a greșit niciodată la ultimele Mondiale a ales câștigătoarea din Qatar! Cine va ridica tr…  SPORT.RO

Головна » Simularea care nu a greșit niciodată la ultimele Mondiale a ales câștigătoarea din Qatar! Cine va ridica tr… – SPORT.RO

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 19:18

Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 19:19

Selecționerii naționalelor care se duelează la Campionatul Mondial au început deja să anunțe listele finale ale convocaților, cu mai puțin de două săptămâni înainte de startul competiției. Turneul se dispută într-un format inedit, în Qatar și pe perioada iernii. 

Campioana mondială din 2018, Franța, este văzută drept una dintre favorite, alături de Brazilia și Argentina, câștigătoarea Copa America și Finalissima. S-au făcut deja predicții pentru finale, iar una dintre cele mai „precise” de la ultimele Mondiale a făcut o simulare prin care își anunța câștigătoarea. 

EA Sports a prezis câștigătoarea Campionatului Mondial 

EA Sports a prezis corect câștigătoarele edițiilor din 2010, 2014 și 2018 a Campionatului Mondial, simulând meciurile din turneu în FIFA 23. Metoda a prezis corect câștigătoarele de până acum, iar pentru Mondialul din Qatar, conform EA Sports, Argentina va fi încoronată. 

Simularea EA Sports are loc din fazele eliminatorii, iar conform acestora, Argentina va disputa finala cu Brazilia, ca cea de la Copa America din 2021, și se va impune cu 1-0, rezultat similar. În semifinale, naționala lui Leo Messi ar urma să treacă de Franța, în timp ce Brazilia ar elimina Portugalia lui Cristiano Ronaldo la loviturile de departajare. 

În finala mică, Franța se impune cu 4-2 în fața Portugaliei, conform simulării făcute de cei de la EA Sports. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *