Situație disperată la Rapid: campioana României la handbal feminin a rămas blocată în Norvegia, după… – Prosport

Situație disperată la Rapid: campioana României la handbal feminin a rămas blocată în Norvegia, după…  Prosport

Головна » Situație disperată la Rapid: campioana României la handbal feminin a rămas blocată în Norvegia, după… – Prosport

Delegația echipei de handbal feminin Rapid a rămas blocată în Norvegia, unde a jucat împotriva lui Storhamar, în Liga Campionilor.

Campioana României la handbal feminin, Rapid București, a obținut un succes de zile mari pe terenul lui Storhamar, 36-29, rezultat care îi dă speranțe foarte mari că se va califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Formația de lângă Podul Grant are, însă, probleme organizatorice foarte serioase. Delegația Rapidului trebuia să revină în țară cu avionul, dar compania aeriană Lufthansa a anulat în ultimul moment cursa care urma să le readucă în București pe sportivele din Giulești.

Situație disperată la Rapid: campioana României la handbal feminin a rămas blocată în Norvegia, după meciul excepțional cu Storhamar, din Liga Campionilor! Ce s-a întâmplat: „Nu știm ce să facem!”

Echipa de handbal feminin a Rapidului este, la momentul transmiterii acestei știri, blocată în Norvegia! Formația de lângă Podul Grant s-a deplasat în țara nordică pentru a juca împotriva lui Storhamar, pe care a reușit să o învingă la o diferență confortabilă, 36-29. Rezultatul le aduce pe handbalistele „alb-vișinii” cu un pas în sferturile de finală ale celei mai puternice competiții de pe continent.

ProSport a aflat că delegația echipei din Giulești, care ar fi trebuit să revină în România în cursul zilei de duminică, nu poate părăsi Norvegia. Compania aeriană Lufthansa a anulat, însă, cursa Oslo – Munchen – București, iar campioana României a rămas în țara nordică, fără a avea la dispoziție soluții alternative.

„Nu găsim altceva! Căutăm cu disperare o soluție”, ne-au transmis surse din anturajul formației de lângă Podul Grant.

Rapid visează să ajungă în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, după succesul extraordinar cu Storhamar, scor 36-29.

După nouă meciuri jucate, Rapid este pe locul al doilea, la egalitate cu Esbjerg (14 puncte). Dacă se menține pe această poziție, atunci merge direct în sferturile Ligii Campionilor. Ar fi un ultim pas înaintea Final Four-ului programat în Ungaria, la Budapesta.

Locurile 3, 4, 5 și 6 din fiecare grupă duc în play-off-ul pentru sferturile competiției.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie. În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *