SOLD OUT! Suporterii Rapidului au cumpărat deja toate biletele pentru primul meci din 2023 – Gazeta Sporturilor

SOLD OUT! Suporterii Rapidului au cumpărat deja toate biletele pentru primul meci din 2023  Gazeta Sporturilor

Головна » SOLD OUT! Suporterii Rapidului au cumpărat deja toate biletele pentru primul meci din 2023 – Gazeta Sporturilor

Articol de Costi Prună – Publicat joi, 22 decembrie 2022, 15:32 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 16:10

Prima partidă din 2023 a Rapidului în grupa B a Ligii Campinilor, cea cu Buducnost, se va disputa în Sala Polivalentă cu casa închisă!

Suporterii Rapidului își arată dragostea fără limite pentru echipa de handbal a clubului, participantă în premieră sezonul acesta în Liga Campionilor. Fanii giuleșteni au cumpărat deja toate cele 5.000 de bilete pentru prima înfruntare din anul 2023, derby-ul cu Buducnost din 8 ianuarie.

Rapid și omul în plus!

Surpriza Europei handbalistice în Liga Campionilor, Rapid București, va juca și meciul cu Buducnost cu „om în plus”. Biletele puse la vânzare, aproape de capacitatea maximă a Sălii Polivalente bucureștene, au fost epuizate încă de luni, acesta fiind cadoul suporterilor de Crăciun pentru handbalistele pregătite de Carlos Viver.

Ne înclinăm în fața acestor fete minunate și a antrenorilor lor”. „Fac o treabă minunată la Rapid”. „Abia așteptăm meciul cu Buducnost și restul partidelor din Liga Campionilor”. „Dragoste adevărată. Împreună pentru Rapid!”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele suporterilor vișinii de pe pagina de Facebook a clubului, care-și vor petrece Sărbătorile de iarnă cu gândul la mirajul handbalului din Liga Campionilor și a rezultatelor fantastice obținute de campioana României.

Cu gândul la F4

Nu mă surprinde că vom juca din nou cu casa închisă și meciul cu Buducnost, la fel cum a fost și cu Györ. Suporterii rapidiști sunt unici și merită spectacolul Ligii Campionilor. Împreună suntem de neînvins. Hai, Rapid!”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor președintele clubului Rapid, Bogdan Vasiliu.

În primele 9 etape ale Ligii Campionilor, Rapid a câștigat 6 partide, a pierdut una și două le-a terminat la egalitate. Cu 14 puncte este pe locul 4 în ierarhia grupei B, la un singură lungime de primul loc, ocupat de franțuzoaicele de la Metz. Campioana României mai are de jucat cinci meciuri, trei acasă și două în deplasare, și dacă va obține 8 puncte din 10, se va califica direct în sferturile de finală. Până acum, campioana României are asigurată calificarea în play off-ul pentru „sferturi”

3 echipedin grupa B sunt la egalitate de puncte, 14, Esbjerg, Györ și Rapid, departajate de golaveraj

Citește mai multe știri din sport:

Yuliya Dumanska şi-a prelungit contractul la CS Gloria Bistriţa

Mesaj de final de an al lui David Popovici: „Mi-am dat seama că sunt mult mai puternic decât îmi imaginam”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *