Sponsor nou la SCM Râmnicu Vâlcea. Cine se alătură echipei de handbal! – Prosport

Sponsor nou la SCM Râmnicu Vâlcea. Cine se alătură echipei de handbal!  Prosport

Головна » Sponsor nou la SCM Râmnicu Vâlcea. Cine se alătură echipei de handbal! – Prosport

Clubul de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat astăzi, 5 ianuarie 2023, că a încheiat un parteneriat de sponsorizare cu Chimcomplex S.A., valabil pentru următoarele șase luni.

Totodată, începând din vara acestui an, noul partener al vâlcenilor și-a manifestat interesul să devină sponsorul principal, alături de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Sponsor nou la SCM Râmnicu Vâlcea

După ce va avea la dispoziție un buget considerabil mărit, SCM Râmnicu Vâlcea își va putea propune din nou obiective importante și chiar revenirea în Liga Campionilor.

  • SC Oltchim SA a sponsorizat echipa de handbal din Râmnicu Vâlcea în perioada 1984 – 2012.

”Considerăm că semnarea acestui parteneriat este un prim pas pentru revenirea handbalului vâlcean în top, conform tradiției municipiului în acest sport, atât la nivel național cât și european. Chimcomplex susține inovația în tot ceea ce face și avem încredere că această alăturare de forțe va aduce clubului o altă dinamică”, a declarat directorul SCM Râmnicu Vâlcea, Marius Țuca.

Ștefan Vuza: ”Ne setăm obiective ambițioase!”

Președintele Chimcoplex, Ștefan Vuza, anunță că va avea obiective ambițioase și cu echipa de handbal.

”Ne-am alăturat cu gândul de a continua un parteneriat istoric și totodată de a construi organic, pas cu pas, această poveste, la fel ca în chimie. Potențialul este mare, o echipă de valoare istorică, un club de tradiție, susținut de parteneri finanțatori puternici și de suporteri cu pasiune va continua să câștige. Ne setăm obiective ambițioase privind acest parteneriat, viziunea noastră merge foarte departe și avem încredere că o să obținem împreună rezultate remarcabile și o evoluție constantă de care să fim mândri zi de zi”, a declarat Ștefan Vuza.

Echipa antrenată de Bent Dahl este pe locul 5 în campionat, cu 25 de puncte din 11 jocuri și se luptă pentru a prinde un loc de cupă europeană și în sezonul viitor.

Vâlcea este calificată și în grupele EHF European League și va susține primul joc duminică, de la ora 15.00, în Sala Traian, cu Praktiker VAC (Ungaria).

Alături de SCM, din grupa D a EHF European League mai fac parte Paris 92 (Franța), Praktiker VAC și Thuringer HC (Germania), iar primele două clasate se califică în sferturile de finală.

Cine este noul sponsor al SCM Râmnicu Vâlcea

Chimcomplex S.A. este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli și clorosodice. Este o companie strategică pentru economia românească, cel mai mare combinat de produse chimice, cu două platforme industriale, la Onești și Râmnicu Vâlcea.

Chimcomplex este o companie cu o tradiție de aproape 70 de ani, care dezvoltă produse de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil. În anul 2018, Chimcomplex a achiziționat cele mai importante active ale SC Oltchim, în cadrul celei mai mari tranzacții a ultimilor 30 de ani din industria chimică, în valoare de 130 de milioane de euro.

În anul 2021 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 2.244 miliarde de lei.

Activează din anul 1999 în presa sportivă și de peste 20 de ani este corespondentul ProSport din județul Vâlcea. A acumulat experiență după ce a scris rubricile sportive la Viața Vâlcii, Ediție Specială de Oltenia și Impact Real. citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *