Starul care a ratat un penalti la CM 2022, iar apoi nu a dormit două zile de supărare – Hotnews

Starul care a ratat un penalti la CM 2022, iar apoi nu a dormit două zile de supărare  Hotnews

Головна » Starul care a ratat un penalti la CM 2022, iar apoi nu a dormit două zile de supărare – Hotnews

​Olanda a părăsit Mondialul din Qatar în sferturi, după o înfrângere la penaltiuri cu Argentina (cea care avea să devină campioana lumii). Fundașul Virgil van Dijk a ratat de la punctul cu var, iar acest lucru l-a făcut să nu doarmă două zile.

Virgil van DijkFoto: Andrew Surma / ddp USA / Profimedia

Virgil van Dijk nu a dormit două zile după penaltiul ratat contra Argentinei la CM 2022

Virgil van Dijk a înscris în ultimul meci din Premier League câștigat de Liverpool, scor 3-1 pe terenul celor de la Aston Villa, iar după această partidă a povestit cât de mult l-a afectat penaltiul ratat la CM 2022.

„Nu am putut dormi două zile după acel meci. Eşti atât de aproape, chiar şi după ce ai fost condus cu 2-0… Din păcate, ratezi o lovitură importantă şi doare foarte mult, am avut o după-amiază şi o noapte cu adevărat grele.

Am renunţat pentru puţin timp la fotbal şi am profitat de ocazie ca să fiu cu familia. Este cel mai important lucru din viaţă” – a spus Virgil van Dijk.

Argentina a condus cu 2-0 în meciul cu Olanda, dar batavii au reușit să revină și să ducă meciul în prelungiri și la penaltiuri. Messi și compania au fost mai inspirați, iar „Pumele” au obținut calificarea în semifinale.

De altfel, Argentina a cucerit trofeul tot după loteria penaltiurilor: „victima” de această dată numindu-se Franța.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *