Storhamar – Rapid 29-36. Campioana României, victorie extraordinară în Norvegia și speranțe mari pentru un… – Prosport

  1. Storhamar – Rapid 29-36. Campioana României, victorie extraordinară în Norvegia și speranțe mari pentru un…  Prosport
  2. Victorie mare pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin. Pe ce loc este echipa giuleșteană în clasament  Ziare.com
  3. Liga Campionilor, handbal (f): Rapid București, victorie importantă pe terenul lui Storhamar  Hotnews
Головна » Storhamar – Rapid 29-36. Campioana României, victorie extraordinară în Norvegia și speranțe mari pentru un… – Prosport

Rapid visează să ajungă în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, după succesul extraordinar cu Storhamar, scor 36-29.

După o deplasare cu peripeții, care a durat nu mai puțin de 24 de ore, jucătoarele Rapidului s-au prezentat excelent, izbutind să ajungă la 14 puncte în grupa B din Liga Campionilor.

Rapid mai are de jucat două meciuri în acest an, ambele pe plan intern: cu CSM Galați, respectiv Gloria Bistrița.

Storhamar – Rapid 29-36. Un nou succes superb în Europa pentru campioana României

Rapid a confirmat și sâmbătă că este printre cele mai puternice echipe din Europa, după 36-29 cu Storhamar.

La pauză, Rapid a condus cu 17-15, după o primă repriză în care cronometrul tabelei de marcaj le-a dat mari bătăi de cap gazdelor.

Entuziasmul este unul mare printre fanii Rapidului și este de așteptat ca meciul cu Buducnost, din luna ianuarie, să se joace cu casa închisă, în Sala Polivalentă, din București.

Cum se califică Rapid direct în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin

După nouă meciuri jucate, Rapid este pe locul al doilea, la egalitate cu Esbjerg (14 puncte). Dacă se menține pe această poziție, atunci merge direct în sferturile Ligii Campionilor. Ar fi un ultim pas înaintea Final Four-ului programat în Ungaria, la Budapesta.

Locurile 3, 4, 5 și 6 din fiecare grupă duc în play-off-ul pentru sferturile competiției.

România este reprezentată de trei echipe în Liga Campionilor la handbal: Dinamo (masculin), respectiv Rapid și CSM București (feminin).

Echipa antrenată de Adi Vasile va juca duminică, de la ora 17:00, cu Vipers, deținătoarea trofeului.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *