Thomas Tuchel, pe lista unei echipe rămase fără selecționer după eliminarea de la Cupa Mondială – Eurosport RO

Thomas Tuchel, pe lista unei echipe rămase fără selecționer după eliminarea de la Cupa Mondială  Eurosport RO

Головна » Thomas Tuchel, pe lista unei echipe rămase fără selecționer după eliminarea de la Cupa Mondială – Eurosport RO

Mai multe echipe naționale care au participat la această ediție a Campionatului Mondial de fotbal s-au despărțit, după eliminarea din competiție, de selecționerii lor.

Printre acestea se află și Ghana, federația încheindu-i contractul lui Otto Addo după turneul final din Qatar 2022. Acum, presa internațională a scris că pe lista ghanezilor pentru a-l înlocui pe Addo se află Thomas Tuchel.

Antrenorul german este liber de contract după despărțirea de Chelsea, survenită în octombrie, în urma unei înfrângeri suferite în grupele Champions League.

FotbalLuis Enrique, pe aceeași listă cu Zidane și Tuchel! Unde este dorit fostul selecționer al SpanieiACUM 8 ORE

Deși s-a vorbit despre posibilitatea ca Tuchel să-i ia locul lui Gareth Southgate, la cârma naționalei Angliei, se pare că neamțul mai are o variantă.

Pe lista Federației ghaneze de fotbal se mai află și Tom Saintfiet, actualul selecționer al Zambiei, Paulo Bento, George Boateng, Chris Houghton și Dragan Stojkovic.

Conform presei internaționale, negocierile ar urma să înceapă în zilele următoare, africanii dorindu-și să numească un nou selecționer cât mai curând.

Citește și:

9 naționale au rămas fără selecționer după Cupa Mondială din Qatar

Aproape toate naționalele mari care au fost eliminate de la Campionatul Mondial au rămas fără selecționer după plecarea acasă. Primii antrenori care au fost demiși sau au plecat de la cârma echipelor pe care le-au condus în Qatar au fost Gerardo Martino (Mexic), Carlos Queiroz (Iran), Otto Addo (Ghana), Roberto Martinez (Belgia), Paulo Bento (Coreea de Sud), Louis van Gaal (Olanda), Diego Alonso (Uruguay) și Luis Enrique (Spania).

Ulterior, joi seară, lista a fost completată de Fernando Santos, a cărui aventură pe banca Portugaliei se încheie după 8 ani, ca urmare a înfrângerii suferite în sferturile Cupei Mondiale, în fața Marocului.

Federația Portugheză de fotbal a fost cea care a făcut anunțul și a transmis faptul că Fernando Santos nu va mai conduce destinele echipei naționale după această ediție a competiției mondiale din această iarnă.

Mesajul transmis a fost scurt, dar plin de semnificație, fiindu-i aduse mulțumiri celui care a avut în mâini soarta echipei din septembrie 2014: „O moștenire istorică! Mulțumim pentru tot”, se arată în comunicatul transmis de portughezi.

Premier LeagueCristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United14/11/2022 LA 07:04Premier LeagueUn fost antrenor din Premier League le-a închis ușa celor de la Aston Villa! Dezvăluirea englezilor21/10/2022 LA 09:32

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *