Trei super echipe de Liga Campionilor și o Sală Polivalentă din „Evul Mediu”! România, trezește-te!… – Prosport

Trei super echipe de Liga Campionilor și o Sală Polivalentă din „Evul Mediu”! România, trezește-te!…  Prosport

Головна » Trei super echipe de Liga Campionilor și o Sală Polivalentă din „Evul Mediu”! România, trezește-te!… – Prosport

CSM București, Rapid și Dinamo fac spectacol în Liga Campionilor la handbal, oamenii au început să iubească din nou handbalul, însă toate cele trei echipe care obțin victorii mari în Europa sunt înghesuite într-o Sală Polivalentă construită tocmai în 1974.

Duminică, Rapid a bătut-o pe Gyor de o manieră extraordinară, scor 30-27, atmosfera a fost în tribune una extraordinară, dar Bucureștiul merită mai mult: o Sală Polivalentă nouă, modernă, de cel puțin 10.000 de locuri, așa cum politicienii au tot promis în ultimii ani. Fără să se țină de cuvânt!

Joi, tot în bătrâna Sală Polivalentă, Dinamo o va întâlni pe Veszprem, într-un alt meci mare care s-ar putea disputa cu casa închisă, având în vedere că la București revine una dintre cele mai valoroase echipe din Europa.

Trei super echipe de Liga Campionilor și o Sală Polivalentă din 1974! Bucureștiul merită mult mai mult

Handbalul românesc merge tot mai bine chiar la nivel de Liga Campionilor, dar infrastructura nu ține pasul cu rezultatele grozave pe care le au Rapid, Dinamo și CSM București.

Toate cele trei formații speră să ajungă în fazele superioare din Liga Campionilor, pe fondul unui joc foarte bun, însă Sala Polivalentă arată tot mai rău, fiind sufocată de numărul mare de evenimente sportive.

Din păcate, Rapid, aflată în plină ascensiune după ce a luat un titlu nesperat, nu poate juca în Giulești, acolo unde Sala Polivalentă este una foarte mică, iar condițiile sunt modeste. Rivala Dinamo nu mai poate beneficia nici ea de sprijinul fanilor în „Ștefan cel Mare”, acolo unde echipe mari nu au rezistat infernului, precum Kielce, în prima etapă a sezonului trecut.

Meciul de handbal dintre CSM Bucuresti si Gyor Audi Eto KC din Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, disputat in Budapesta, sambata 12 mai 2018

Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, an de an la Budapesta

Vecinii noștri din Ungaria, dar și Cluj-Napoca au depășit clar la acest capitol Bucureștiul, care a rămas mult în urmă.

Maghiarii organizează Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin la Budapesta, într-o Sală absolut superbă. În Germania, la Koln este Final Four-ul la handbal masculin, în timp ce Clujul se laudă cu o Sală Polivalentă la cele mai înalte standarde, aflată chiar lângă Cluj Arena.

Vom avea şi noi o sală polivalentă, o sală multifuncţională, cu care să ne putem mândri. Costul estimat este de 138 de milioane de euro. Timp de execuţie maximum trei ani” – Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, în 2019

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *