Un club din Liga 1 a rămas fără președinte! ”Am deja două credite făcute, nu mai pot” – DigiSport

  1. Un club din Liga 1 a rămas fără președinte! ”Am deja două credite făcute, nu mai pot”  DigiSport
  2. Plecare de ultim moment Petrolul » Președintele a demisionat  Gazeta Sporturilor
  3. Petrolul Ploiești a rămas fără președinte: Costel Lazăr și-a dat demisia! Cine îl înlocuiește  Prosport
  4. Costel Lazăr a demisionat de la FC Petrolul Ploiești  Observatorul Prahovean
  5. Un club din SuperLiga a rămas fără președinte: „Dacă nu apar bani, se va afunda și mai mult”  Hotnews
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Un club din Liga 1 a rămas fără președinte! ”Am deja două credite făcute, nu mai pot” – DigiSport

  • Liga 2: Steaua – Buzău, joi, 15:00, DGS 1

  • Liga 1: BotoșaniFCSB, joi, 19:00, DGS 1

Lazăr a atras atenția în mai multe rânduri în ultimele luni că situația financiară a Petrolului este una precară, iar acum nu a mai rezistat. Președintele clubului susține că s-a împrumutat pentru a aduce bani la echipă, dar nu a fost de ajuns.

Costel Lazăr a plecat de la Petrolul: ”E o formă de protest”

Nu este o demisie. Am convenit la o încetare amiabilă a relațiilor contractuale din cauza lipsei banilor. Eu am solicitat să încheiem contractul amiabil pentru că nu mai pot conduce un club care este lăsat în derivă.

Ce mi-a pus capac? Lipsa de implicare a oamenilor și datoriile clubului despre care se știe. A căror oameni? A tuturor oamenilor care sunt lângă echipă și a celor care nu sunt lângă echipă și nu doresc să fie. Probabil că, dacă plec eu, se vor găsi oameni care doresc să vină cu bani și să scoată echipa din impas.

Ieri nu am fost prezent la club, am înțeles că jucătorii nu s-au antrenat. Mi-a părut foarte rău că au recurs la acest mod de a se manifesta. Acest lucru nu face decât rău clubului. În sfârșit, e o formă de protest. Eu sunt tot timpul lângă jucători, indiferent unde voi activa și voi lupta să-și primească drepturile pentru că și eu am fost jucător și știu ce înseamnă acest lucru.

Primele de promovare sunt asigurate prin cesiuni de creanță, deci își vor primi aceste prime de promovare în ianuarie. Nu a fost vorba de prime. La capitolul salariilor, vorbim despre întârzieri de o lună și jumătate. Nu era un capăt de țară față de alte cluburi. Sigur că mi-aș dori să primească jucătorii bani la zi. Dacă existau, cu siguranță îi primeau.

Costel Lazăr: ”Am deja două credite făcute”

Eu le-am dat ca termen că vor trebui să fie plătiți până pe 15 decembrie, am avut un schimb de mesaje cu căpitanul Vali Țicu pentru a înțelege toată lumea. Le-am zis că până la 15 decembrie își vor primi, iar când vor ajunge la două luni de întârziere, vor primi un salariu, ori pe amândouă.

Consider că mi-am făcut datoria. Am promovat, echipa e pe un loc bun, locul 7 și atunci e mai bine să ne strângem mâna. Nu știu dacă vor fi și alte plecări. Eu am făcut tot posibilul și cred că lucrurile se vor îndrepta dacă apar și bani. Dacă nu, clubul se va afunda și mai mult.

Da, am făcut împrumut (n.r. – în nume propriu) pentru Petrolul. Am mai încercat să fac unul, dar nu mai pot. Suma împrumutului a fost cea maximă pe care aș fi putut să o iau. Ar fi urmat să fie rambursat din drepturile TV, în vară sau când se va putea. Din păcate, nu am mai putut. Am deja două credite făcute. Nu trebuie să mă laud, nu vreau să mă bat cu pumnul în piept. Eu mi-am făcut datoria, am ajutat cât am putut. Nu mai pot nici eu să duc lucrurile de unul singur, lăsat în bătaia puștii.

Probabil că puțină lume cunoaște că urmam să intrăm în neprogramare din cauza unor plăți. Probabil că puțină lume cunoaște că ieri a fost ultima zi când trebuia să achităm drepturile restante la 30 iunie pentru că se face monitorizarea cluburilor pentru licențiere. Am rezolvat și aceste probleme despre care nu știe nimeni.

Am rezolvat cu bani, am plătit datoriile. Nu m-a întrebat nimeni cum am făcut, de unde am luat bani. Cum am făcut rost de ei… numai eu știu cât m-am rugat de diverși furnizori sau diverse persoane să ne ajute. Mai mult nu mai pot să fac”, a spus Costel Lazăr, potrivit sport.ro.

  • Petrolul ocupă poziția a 7-a în ierarhia Ligii 1, cu 26 de puncte, la egalitate cu FCSB, dar cu două meciuri în plus disputate.

Etichete: costel lazăr , presedinte petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *