Un fost şef ISU s-a împuşcat din greșeală în piept – Digi24

Un fost şef ISU s-a împuşcat din greșeală în piept  Digi24Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google

Головна » Un fost şef ISU s-a împuşcat din greșeală în piept – Digi24

Fostul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, colonelul Viorel Demean, s-a împuşcat accidental cu un pistol, miercuri, în locuinţa sa din Deva, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Acesta a fost transferat, în cursul după-amiezii, cu un elicopter, la Spitalul Municipal din Timişoara, prezentând o leziune la nivelul plămânilor, după ce glonţul a trecut prin apropierea inimii.

Victima s-a împuşcat accidental cu un pistol, miercuri, în zona pieptului, în timp ce se afla la locuinţa sa din oraş, bărbatul fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Bolnavul a fost stabilizat şi i s-a pus un tub de dren. La spitalul din Deva a fost adus în stare stabilă, conştient, cu tensiune bună. Prezintă leziuni la nivelul plămânului”, a precizat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, dr. Lucian Miron, citat de Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, incidentul a fost semnalat de soţia bărbatului, femeia relatând poliţiştilor că soţul său s-a împuşcat accidental cu un pistol, în zona toracelui. Arma este deţinută legal de persoana în cauză.

Poliţiştii au întocmit, în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului.

Colonelul Viorel Demean a ieşit la pensie şi a predat comanda unităţii la începutul lunii decembrie, după o activitate de 27 de ani în rândurile pompierilor militari.

Editor : A.P.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *