Un singur club din Liga 1 și-a lăsat jucătorii fără niciun ban de Sărbători – DigiSport

  1. Un singur club din Liga 1 și-a lăsat jucătorii fără niciun ban de Sărbători  DigiSport
  2. Dezastru la un club din Superliga, singurul care și-a lăsat jucătorii fără vreun leu de…  Prosport
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Un singur club din Liga 1 și-a lăsat jucătorii fără niciun ban de Sărbători – DigiSport

  • La Liga: Betis – Bilbao, joi, 20:15, DGS 1

  • La Liga: Girona – Rayo Vallecano, joi, 18:00, DGS 1

Se întâmplă ca un primar care decide după bunul plac pe banii comunității se supără și se ajunge la situația în care angajații unui club să nu-și primească salariile cu lunile.

Așa au dispărut cluburi întregi, iar în fotbalul din primul eșalon am avut două situații limită sezonul trecut, cu Gaz Metan Mediaș și cu Academica Clinceni, și iată că nu scăpăm nici în acest an de astfel de probleme.

Chiar dacă mai mult de jumătate de an am fost martorii convulsiilor de la Mediaș și de la Clinceni, regulamentele nu au fost aproape deloc îmbunătățite pentru a evita astfel de momente.

CS Mioveni este singurul club din Liga 1 care nu le-a dat de Sărbători niciun ban jucătorilor. Chindia, Hermannstadt, Petrolul și Voluntari fac eforturi pentru a plăti din restanțe

CS Mioveni era considerat unul dintre cluburile corecte de la noi. Chiar dacă primarul Ion Georgescu a amenințat de mai multe ori de-a lungul anilor că va desființa echipa, acolo se plăteau salariile și totul decurgea decent.

Viața pe Pământ explorează misterele naturii prin filtrul celor 3 elemente: aer, apă și pământ. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 19:00!

Acum însă CS Mioveni este singura echipă din Liga 1 care și-a lăsat angajații de Sărbători fără să le achite niciun ban din restanțe. Și nu s-au luat bani din luna august! Au fost semnate acte de cesiune din drepturile TV pe lunile august și septembrie, dar fizic nu s-a virat niciun leu.

Una dintre variantele speculate este că echipa va fi restructurată din temelii și că se dorește păstrarea doar a jucătorilor cu salarii mici. Iar pentru a-i determina pe cei cu salarii mari să accepte o reziliere în condiții avantajoase pentru club nu se achită deocamdată niciun ban.

Chindia a plătit două salarii restante de Sărbători

Mioveniul nu este singura echipă la care în prima parte a campionatului au fost probleme mari cu banii.

La Hermannstadt s-a ajuns recent aproape la zi cu plățile și prin semnarea unor cesiuni din drepturile TV, la Chindia s-au plătit două salarii acum, de Sărbători, iar la Petrolul s-au dat niște bani și se așteaptă ajungerea la zi cu banii din transferurile lui Jair și Huja.

De asemenea, și la Voluntari sunt restanțe cu banii, dar din suma care va intra în schimbul mexicanului Govea, de la Monterrey, până la finalul anului se va mai plăti cel puțin o lună din restanțe, dar promisiunea conducerii este că până la startul Ligii 1, fotbaliștii vor fi aduși la zi cu plățile. Lucru destul de greu de crezut, dar rămâne de văzut.

Etichete: restante petrolul , restante hermannstadt , restante mioveni , restante chindia , restante voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *