Un suspect a fost reținut în cazul bărbatului decapitat, din Botoșani. Ce au descoperit polițiștii în… – Digi24

  1. Un suspect a fost reținut în cazul bărbatului decapitat, din Botoșani. Ce au descoperit polițiștii în…  Digi24
  2. Bărbat decapitat în curtea casei din Botoşani | Naşul victimei a fost reţinut pentru crimă  Antena 3 CNN
  3. Crimă halucinantă în Botoşani. Bărbat de 54 de ani, decapitat cu o lopată, în propria gospodărie. O  Observator
  4. Descoperire macabră într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat a fost găsit decapitat în propria curte  Stiri.Botosani.Ro
  5. Crimă în județul Botoșani. Un bărbat a fost găsit decapitat în curtea casei sale  Digi24
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Un suspect a fost reținut în cazul bărbatului decapitat, din Botoșani. Ce au descoperit polițiștii în… – Digi24

Apar detalii despre crima din localitatea Călărași, din județul Botoșani. Medicul legist examinează dacă victima mai era în viață în momentul în care a fost decapitată.  Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, el fiind principalul suspect în cazul crimei de sâmbătă din localitatea Călăraşi. În casa lui au fost găsite haine și obiecte pline de sânge.  

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia, a declarat că, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţa acestuia, au fost identificate mai multe haine şi o pereche de încălţăminte care erau pline de sânge, potrivit Agerpres.

„La locuinţa individului s-au găsit obiecte vestimentare purtătoare de sânge, inclusiv încălţămintea care ar fi lăsat urme la faţa locului. Se va face o expertiză a acestora, dar la prima observaţie sunt mari şanse să fie vorba de aceeaşi pereche de încălţăminte”, a afirmat Chihaia.

Potrivit anchetatorilor, în locuința suspectului au fost găsite un hârleţ şi o toporişcă, ambele ar fi fost folosite la decapitarea victimei.

„Concluziile medico-legale vor stabili dacă bărbatul mai era în viaţă la momentul tăierii capului”, a adăugat Valeriu Chihaia.

Cadavrul unui bărbat decapitat a fost găsit, sâmbătă, în curtea unei case din localitatea Călăraşi.

Editor : D.D.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *