UPDATE: Trei persoane decedate, între care și o fată de 13 ani ! Accidente în cascadă pe DN 76, la Dealul Bitii și la Hidișelu de Sus – BIHON – Bihon

  1. UPDATE: Trei persoane decedate, între care și o fată de 13 ani ! Accidente în cascadă pe DN 76, la Dealul Bitii și la Hidișelu de Sus – BIHON  Bihon
  2. UPDATE: A fost o reacție emoțională a familiei, o fată de 13 ani a murit. Scandal și amenințări cu moartea la accidentul de la Hidișelu de Sus – BIHON  Bihon
  3. Duminica neagra in Bihor! O fetita de 13 ani si alte doua persoane…  Bihoreanul
  4. Doua accidente teribile, duminica seara, in Bihor, pe DN76: Manevre…  Bihoreanul
  5. Trafic deviat pe DN 76, din cauza accidentului cu victime de pe Dealul Bitii. Vezi traseul ocolitor – BIHON  Bihon
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » UPDATE: Trei persoane decedate, între care și o fată de 13 ani ! Accidente în cascadă pe DN 76, la Dealul Bitii și la Hidișelu de Sus – BIHON – Bihon

UPDATE 2:

Manevrele de resuscitare în cazul minorei de 13 ani din accidentul de a Hidișelu de Sus nu au reușit să o salveze. Din păcate, a fost pronunțat decesul fetei.

Totodată, în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul și în cazul celor două persoane implicate în accidentul de la Răbăgani.

UPDATE 1:

Accidentul de pe Dealul Bitii a fost anunțat prin 112 duminică seara la ora 20:47.

„A fost un accident în afara localității bihorene Răbăgani, în apropierea intersecției cu Drumul Comunal 214 care duce spre localitatea Săucani. Au fost implicate 2 autoturisme, din accident au rezultat 4 victime, toate din același autoturism. Două au fost transportate la spital și altor două li se fac manevre de resuscitare”, ne-a comunicat comisar șef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Traficul rutier e complet blocat.

Conform acesteia, incidentul de la Hidișelu de Sus a fost anunțat prin 112 la ora 21:16. Accidentul s-a produs în localitate, e vorba de o autoaccidentare.

„Autoturismul a părăsit carosabilul și a intrat într-un șanț. Au rezultat 5 victime, din autoturism. Patru sunt rănite aparent ușor, uneia i se fac manevre de resusicitare”, a precizat purtătorul de cuvânt. Traficul rutier e dirijat pe un sens, alternativ. Polițiștii rutieri se află la fața locului și urmează să facă cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor ambelor accidente.


Duminică seara au fost anunțate două accidente rutiere potențial grave, pe DN 76 Oradea – Beiuș. Membrii grupului INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA au anunțat că zona Dealului Bitii e blocată din cauza unui accident. Zeci de mașini stau în coloană, ca atare recomandă șoferilor din trafic să ocolească.

Un al doilea eveniment e anunțat la Hidișelul de Sus, unde se pare că două mașini s-ar fi ciocnit frontal. Martori de la fața locului au postat că o persoană este în stop cardio-respirator.

La fața locului se află echipaje ale ISU Crișana și ale IPJ Bihor, până la această oră instituțiile nu au comunicat detalii despre incindente.

Sursa: INFO TRAFIC BIHOR AND ORADEA

Sursa: INFO TRAFIC BIHOR AND ORADEA

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *