Val de revoltă online după participarea lui Morgan Freeman la deschiderea CM 2022: Te-ai vândut pentru… – Digi24

Val de revoltă online după participarea lui Morgan Freeman la deschiderea CM 2022: Te-ai vândut pentru…  Digi24Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google

Головна » Val de revoltă online după participarea lui Morgan Freeman la deschiderea CM 2022: Te-ai vândut pentru… – Digi24

Morgan Freeman, actorul câștigător de Oscar, care l-a interpretat chiar pe Dumnezeu, se confruntă cu un val de critici după participarea la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale 2022 din Qatar.

Toate celebritățile care au susținut statul din Golf în perioada premergătoare campionatului mondial de fotbal au fost criticate, având în vedere că țara are un istoric controversat în privința drepturilor muncitorilor și a incriminării homosexualității.

Morgan Freeman se confruntă cu un val de critici după participarea la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale 2022 din Qatar FOTO: Profimedia Images

Morgan Freeman nu numai că a participat la deschidere, dar a și promovat mesajul organizatorilor care este cel puțin ironic, acela că „toată lumea este binevenită” în Qatar. Numai că persoanele LGBTQ+ care sunt surprinse având relații sexuale riscă 7 ani de închisoare în această țară, potrivit The Independent.

Freeman a fost chemat pe scenă de YouTuber-ul din Qatar Ghanim Al Muftah, care are o boală rară a coloanei vertebrale, pe care l-a întrebat: „Sunt binevenit?”. Al Muftah i-a răspuns: „Toată lumea este binevenită, este o invitație pentru întreaga lume”.

Apoi cei doi au abordat unele dintre criticile adresate Qatarului încă de când a fost desemnat să găzduiască turneul final, în 2010, sugerând că alte națiuni ar trebui să accepte „modul de a face lucrurile” din Qatar.

„În loc să acceptăm și o altă cale, am respins-o și am cerut să vedem doar propria noastră cale. Și acum lumea pare și mai divizată”, a spus Freeman. „Cum se pot reuni atât de multe limbi și culturi dacă este acceptat un singur fel?”

Prestația starului de la Hollywood a fost întâmpinată cu un vast scepticism și cu un val de critici pe rețelele sociale, utilizatorii sugerând că a făcut-o pentru bani. „Hmmm Toți sunt bineveniți? LGBTQ+ ar dori să afle… de asemenea, cu cât l-au plătit pe Morgan Freeman pentru asta”, a scris un utilizator de Twitter. „Morgan Freeman, de ce? De ce ai lua banii? Ești deja bogat. Ai deja mai mult decât poți cheltui”, a scris altul. „Sper că a meritat să te vinzi pentru banii murdari de sânge din Qatar”, i-a transmis un alt utilizator.

Includerea lui Freeman în ceremonie a fost controversată și din alte motive. În 2010, el a fost imaginea SUA care au candidat pentru a găzdui Cupa Mondială, însă candidatura a fost respinsă. Unii spun că organizatorii din Qatar l-au ales în mod deliberat pentru a-i trola pe rivalii americani.

Editor : D.C.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *